Film1 HD ook bij Casema

De kogel is door de kerk: Ook Casema gaat Film1 HD in haar pakket opnemen.

Dat meldt de kabelaar deze week middels een brief aan haar HDTV klanten. Naast de bevestiging dat men per 1 december 2006 BBC HD en vanaf 1 januari 2007 Discovery HD zal doorgeven, geeft Casema ook aan dat klanten van Film1 \'binnenkort\' ook gratis zullen beschikken over de HDTV zender van dit abonnee-tvkanaal. Een exacte datum voor de introductie van de zender wordt niet gegeven, Casema verwijst klanten naar haar website voor meer informatie. Ter kennismaking biedt Casema haar klanten Film1 Sport1 gedurende zes maanden gratis aan, waarvan twee maanden op proef.

Het HDTV basispakket met daarin HD1-NL, National Geographic, BBC HD en Discovery HD zal tot 1 april 2007 bovendien gratis blijven, wat de abonnementskosten voor het pakket na die datum worden wordt niet vermeld.

Verder geeft Casema in de brief aan dat er een update voor de Samsung HDTV decoder beschikbaar is (dat is sinds enige weken het geval) die een aantal problemen oplost en bovendien de zapsnelheid en de EPG verder verbeterd.

Recente artikelen

Laatste reacties

Remco1  |  02-12-2006

tot 10 december kan iedereen vrij kijken naar film 1 HD
Lees meer >

riny  |  02-12-2006

heb vandaag ineens Film1 zonder dat ik er een abonnement voor heb. is dat een tijdelijke actie? voel me een beetje als Chandler... "Like finding money with nake...
Lees meer >

Harrie van Geleuken  |  01-12-2006

middels zijn Discovery HD en film 1 HD toegevoegd aan het casema pakket. BBC HD nog niet. Film 1 met een kwaliteit die meer doet denken in SD....om van de ...
Lees meer >

Remco1  |  01-12-2006

middels zijn Discovery HD en film 1 HD toegevoegd aan het casema pakket. BBC HD nog niet.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina