Flicka 2 verkrijgbaar op DVD vanaf 23 juni

20th Century Fox


20th Century Fox presenteert:

Heerlijke feelgoodfilm voor de hele familie.

FLICKA 2

Flicka 2 is een heerlijke familiefilm over doorzettingsvermogen, familiebanden en de kracht van vriendschap.

Het verhaal
coversHet leven van Carrie wordt overhoop gehaald als ze moet verhuizen van de grote stad naar het platteland van Wyoming, een klein afgelegen plaatsje waar haar vader woont. Maar alles verandert als Carrie Flicka ontmoet; een wild zwart paard dat net zo eigenwijs en vurig is als zij. Als een gemene rivaal het leven van Flicka bedreigt, doet Carrie er alles aan om haar beste vriend te redden…
Flicka 2 laat ons kennismaken met hartverwarmende vriendschap en romantiek, maar ook met de adembenemende landschappen van de Far West.

Goede cast in een perfecte sequel
Flicka 2, de sequel van Flicka uit 2006, kan je perfect bekijken zonder de eerste film gezien te hebben. Meer zelfs: de verhaallijnen zijn net zo leuk en geïnspireerd. Patrick Warburton (Rules of Engagement, Family Guy) zet een sterke en doorleefde vaderfiguur neer zonder overacting. Tammin Sursok (Home and Away, The Young and the Restless) overtuigt als de gevoelige dochter Carrie en ook countryzanger Clint Black laat zich als acteur van zijn beste kant zien. Bovendien vindt de kijker meer informatie over zijn muzikale inbreng in de extra's op de DVD.
De regie is van de hand van Michael Damian (Moondance Alexander, Hot Tamale).

De traditie van Black Beauty
Papa's en mama's die meekijken naar Flicka 2 zullen mogelijk wel eens terugdenken aan de superpopulaire tv-serie Black Beauty, met een prachtig zwart paard in de hoofdrol. Het verhaal van Black Beauty was gebaseerd op de roman van Anna Sewell uit 1877. Hoewel het boek voor volwassenen was bedoeld, werd het een kinderklassieker met een verkoopsrecord van 5 miljoen exemplaren. Het is nog altijd een van de belangrijkste bestsellers wereldwijd. Niet alleen omdat we zoveel van paarden houden, maar ook omdat de boodschap universeel is, met waarden als vriendschap, inlevingsvermogen en respect.


PRODUCTINFORMATIE

Genre: Familie
Leeftijd: 6
Lengte: 95 min.
Audio: Dolby Digital 5.1 - Engels, Frans
Aspect ratio: 16x9 - 1.78
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Extra's: - Een gesprek met Clint Black
- De mustang in het wild
- Het maken van Flicka 2
- Bloopers
Adviesprijs: € 17,95

Te huur vanaf 8 juni en te koop op DVD vanaf 23 juni
(huurversie bevat geen extra's)

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina