Footloose is vanaf 7 maart exclusief te koop bij Blokker op DVD en Blu-ray Disc

Paramount


HET IS TIJD...
OM HELEMAAL LOS TE GAAN MET DE ZINDERENDE,
EIGENTIJDSE RE-MAKE VAN DE JAREN '80 KLASSIEKER

logo

De sensationele remake is vanaf 7 maart 2012 exclusief verkrijgbaar op
Blu-ray/DVD Combo en DVD bij de Blokker en bevat meer dan een uur aan bonusmateriaal,
waaronder verwijderde scènes, beelden achter de schermen en nog veel meer!


Transformers 3D - 2D packshot.JPGUniversal Pictures Benelux brengt 7 maart 2012 de eigentijdse remake van de geliefde klassieker FOOTLOOSE op Blu-ray/DVD combo pack en DVD uit die exclusief bij de Blokker verkrijgbaar zal zijn. FOOTLOOSE bevat opzwepende dansscènes, een inspirerend verhaal en een indrukwekkende cast van opkomende sterren en gevestigde namen. De film is jong van geest en bevat aanstekelijke humor, waardoor de moderne versie van schrijver en regisseur Craig Brewer's (Hustle & Flow) publiek van alle leeftijden aanspreekt.

Nieuwkomer Kenny Wormald is te zien als Ren MacCormack, een stadsjongen die verhuist naar het kleine dorp Bomont waar dansen uit den boze is. Met de hulp van de dochter van de burgemeester (Julianne Hough, "Dancing with the Stars") gaat Ren tegen het verbod van de dominee van Bomont (Dennis Quaid) in en probeert het verbod af te laten schaffen. Door zijn strijd wordt het hele dorp eraan herinnerd dat dansen meer is dan jeugdige uitspatting: het is genieten van het leven. In de film zijn ook de sterren Andie MacDowell (Beauty Shop) en Miles Teller (Rabbit Hole) te zien en is een prachtige soundtrack te horen met musicalartiesten als Blake Shelton, Big & Rich, Ella Mae Bowen en vele anderen.

De FOOTLOOSE Blu-ray/DVD combo pack bevat meer dan een uur aan bonusmaterialen zoals verwijderde scènes, een terugblik op de originele film, clips over de sterren en hun dans, commentaar van Brewer, muziekvideo's en meer.

Ter gelegenheid van deze release signeert Ralf Mackenbach op 7 maart de DVD en Blu-ray/DVD combo van Footloose en zingt hij drie nummers van zijn laatste album "Moving On". Muziek- en dansliefhebbers zijn van harte welkom om samen met Ralf en zijn dansers een feestje te bouwen bij de Blokker in Utrecht Hoog Catharijne (Adres: Achter Clarenburg 46, 3511 JJ Utrecht) vanaf 15.30 uur om de release van Footloose te vieren. Niet alleen kun je de handtekening van Ralf Mackenbach bemachtigen bij aankoop van een DVD of Blu-ray/DVD combo van Footloose, maar je ontvangt ook gratis een coole Footloose poster. Fans van Ralf Mackenbach kunnen ook zijn laatste album laten signeren.

Specificaties FOOTLOOSE Blu-ray/DVD Combo Pack
De FOOTLOOSE Blu-ray Disc wordt vertoond op 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio. De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV's met Dolby Digital Engelse 5.1 Surround.
De Combo Pack bevat de volgende bonusmaterialen:
- Commentaar van regisseur Craig Brewer
- Jump Back: Re-Imagining FOOTLOOSE
- Everybody Cut: De sterren van FOOTLOOSE
- Dansen met de FOOTLOOSE sterren
- Verwijderde scènes met optioneel commentaar van regisseur Craig Brewer
- "FOOTLOOSE" muziek video van Blake Shelton
- "Fake ID" Muziek video van Big & Rich
- "Holding Out For A Hero" muziek video van Ella Mae Bowen
- Footloose Rap

FOOTLOOSE is ook beschikbaar als DVD disc met de volgende bonusmaterialen:
- Commentaar van regisseur Craig Brewer
- Verwijderde scènes met optioneel commentaar door regisseur Craig Brewer
- "Fake ID" muziek video van Big & Rich

Releasedatum: 7 maart 2012
Verkooppunt: Blokker
Speelduur: 113 minuten
Kijkwijzer: 9 jaar, angst en grof taalgebruik

Universal Pictures Benelux zal de distributie van Footloose op Blu-ray Disc en DVD in Nederland verzorgen.


Recente artikelen

Laatste reacties

Richardv  |  09-02-2012

Ik koop heb wel voor me vrouwtje die vind hem geweldig geef mij de oude versie maar. blokker heb zeker soms leuke aanbiedingen
Lees meer >

WaymannDirector  |  03-02-2012

Ja ik wil het ook niet kopen maar als ik een film wil is Blokker echt de laatste waar ik zou gaan.
Lees meer >

DVD Watcher  |  03-02-2012

Dat alleen bij de Blokker was bv een tijdje geleden ook bij de film ''Alle Tijd'' van paul de Leeuw. Die was toen daar ook alleen maar verkrijgbaar, en nergen...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  03-02-2012

Ze hebben soms wel leuke koopjes, maar zijn wel vaak de budgettitels die interessant zijn. Met A-titels zijn ze vaak wel erg duur.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina