FOX: nieuwe boxen van Ally McBeal & Buffy

Onweerstaanbare, sprankelende humor en actie voor de kerst
De nieuwe boxen van Ally McBeal & Buffy the Vampire Slayer
Binnenkort verkrijgbaar op dvd!

Ally McBeals derde seizoen:
excellente comedy voor een zalige kerst

Het derde seizoen van Ally McBeal begint met een stormachtige affaire tussen Ally en Jason Gedrick in een carwash, maar als een cliënte Ally vraagt om bruidsmeisje te spelen, ziet Ally Jason terug voor het altaar... Ook nu weer komt Ally voor vreemde verrassingen te staan op liefdesgebied. Billy, die steeds meer twijfelt aan het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke macht, laat z'n haar blond verven en huurt zes chirurgisch geoptimaliseerde vrouwen in om z'n testosteronspiegel naar nieuwe hoogten te drijven. In dit derde seizoen onderzoekt Ally haar lesbische kant met Ling en vindt er een bijzonder explosief Thanksgiving-feestje plaats bij haar thuis.

Deze nieuwe release wordt aangeboden in twee afzonderlijk verkrijgbare dvd-boxen. Maak kennis met een aaneenschakeling van schitterende, intelligente humor die in sneltreinvaart op je afkomt. Simpelweg perfect voor een luie dag of avond tijdens de kerstperiode!

Productinformatie koop-dvd

Titel: Ally McBeal Seizoen 3
Releasedatum: 11 december 2002
Formaat 2 dvd-boxen, afzonderlijk verkrijgbaar
Genre: tv-reeks
Leeftijd: MG6
Lengte: ca. 1050 min. (21 afleveringen)
Audio: Engels & Frans 2.0
Aspect ratio: 4:3
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menutalen: Engels, Frans
Adviesprijs:

Extra's Featurette (ca. 8 min.)



Buffy's dvd-collectie krijgt een nieuwkomer!
Buffy's nieuwe vijfde seizoen: vampieren, relaties en fun de feestdagen

We lopen wat af in de kerstperiode, en wat is er dan zaliger dan samen te relaxen op de bank, genietend van een heerlijke, meeslepende reeks? Het vijfde Buffy-seizoen zorgt gegarandeerd voor vuurwerk op het scherm van je thuisbioscoop. In dit epische seizoen overlijdt Buffy's moeder en verlaat Riley de stad. En de dingen lopen helemaal uit de hand wanneer Glory Dawn ontvoert en Dawns krachten gebruikt om een kwade dimensie te openen. Zelfs de legendarische graaf Dracula duikt op in dit vijfde seizoen. Buffy's Seizoen 5 brengt spanning, humor en fun voor de donkerste dagen van het jaar. Voor wie z'n collectie wil vervolledigen zijn ook seizoen 1 en 4 nog beschikbaar.

Buffy the Vampire Slayer Season 5: synopsis

Buffy VS. Dracula
Het pad van Buffy kruist de meest legendarische vampier aller tijden, Graaf Dracula. Terwijl Buffy vecht om onder zijn macht uit te blijven, valt Xander aan hem ten prooi. Hij brengt daarmee zichzelf en zijn vrienden in gevaar.

Real Me
Zusterlijke rivaliteit steekt de kop op wanneer Buffy zich begint te ergeren aan de voortdurende aanwezigheid van haar kleine zusje Dawn. Totdat Buffy haar moet redden uit de handen van Harmony en haar vampiersbende.

The Replacement
Een demon genaamd Toth probeert Buffy te vernietigen, maar helaas voor hem lukt dit niet. Hij splijt Xander in twee lichamen, elk met een verschillend karakter. Als de beide Xanders ieder voor zich zijn vrienden probeert te overtuigen dat hij de echte is, moet Buffy een manier zien te vinden om de Xanders weer bij elkaar te brengen.

Out Of My Mind
De gezondheid van Riley gaat achteruit nadat hij maanden lang als menselijk proefkonijn is gebruikt voor de Initiative. Ondertussen heeft Spike zo zijn eigen plannetjes om terug te keren naar zijn kwaadaardige gewoontes, door terug te draaien wat de Initiative hem heeft aangedaan.

No place like home
Buffy ontdekt iets over haar “kleine zusje” Dawn nadat zij een mysterieuze bol heeft gevonden die in verband staat met een groep monniken. Buffy maakt zich echter nog meer zorgen wanneer haar moeder plotseling zonder verklaring ziek wordt.

Family
Wanneer de familie van Tara onverwacht in Sunnydale arriveert, dreigt deze met de onthulling van een geheim, dat Tara wanhopig probeert te verbergen. Ondertussen proberen Buffy en Giles het kwaad te ontsluieren dat het huis van de Summers teistert.

Fool for love
Om wat meer te weten te komen over de overwinningen van andere slayers, dwingt Buffy Spike ertoe om de details te onthullen hoe hij twee andere slayers vermoordde. De oude herinneringen komen weer naar boven en Spike vertelt over zijn kwalijke verleden als vampier.

Shadow
In een poging om haar zusje Dawn tegen gevaar te beschermen, wordt Buffy geconfronteerd met een boze macht die door Glory is opgeroepen om “The Key” te vinden. Ondertussen moet de ernstig zieke moeder van Buffy nog meer medische onderzoeken ondergaan.

Listening to fear
Buffy en Dawn helpen hun moeder bij de voorbereiding op de naderende hersenoperatie. Wanneer de buitenaardse demon Ick op aarde landt, terroriseert hij Sunnydale en het huis van de Summers.

Into the woods
Buffy ontdekt het diepste geheim van Riley en ze vindt hem in de armen van een vrouw. Ondertussen groeien de gevoelens van Spike voor Buffy.

Triangle
Terwijl Giles zich in Engeland bevindt, loopt de spanning tussen Anya en Willow op wanneer zij met de verantwoordelijkheid voor de Magic Shop worden achtergelaten. Het wordt allemaal nog erger wanneer Willow per ongeluk een reuzetrol oproept.

Checkpoint
De druk loopt op wanneer de Watchers’ Council in Sunnydale arriveert en eist dat Buffy een slopende herhalingscursus volgt. Als ze niet slaagt, zullen zij belangrijke informatie over Glory achterhouden en Giles onmiddellijk terug naar Engeland verbannen.

Blood Ties
Wanneer Buffy haar 20e verjaardag viert, ontdekt haar zusje Dawn dat zij “The Key” is. Verward en aangedaan loopt Dawn weg en Buffy moet haar zien te vinden, voordat Glory dit doet.

Crush
Wanneer Spikes haar zijn liefde verklaart, is Buffy behoorlijk van slag door zijn bekentenis. Haar wrede afwijzing drijft hem in de armen van Drusilla, die teruggekomen is naar Sunnydale met de bedoeling om Spike weer op het moordenaarspad terug te brengen.

I Was Made To Love You
Buffy moet een verdrietige jonge vrouw - die ontworpen was om als de perfecte vriendin te dienen – ervan weerhouden dat zij de stad vernietigt.
Ondertussen moet Buffy haar eigen liefdesverdriet zien te verwerken.

The Body
Tragedie treft Buffy en haar vrienden en verandert hun leven voorgoed wanneer zij moeten leren leven met het verlies van iemand die hen zeer na stond.

Forever
Buffy en Dawn proberen het verlies van hun moeder ieder op hun eigen manier te verwerken. Terwijl Buffy wordt getroost door Angel, houdt Dawn zich bezig met een toverformule om haar moeder terug te halen uit de dood.

Intervention
Buffy gaat op zoektocht onder leiding van de First Slayer. Ondertussen bouwt Spike een Buffy-robot die stapelgek op hem is.

Tough Love
Nu hun moeder is overleden, moet Buffy de verantwoordelijkheid voor Dawn op zich nemen. Ondertussen vreest Buffy dat Glory de ontdekking van The Key dicht op de hielen zit wanneer zij één van Buffy’s vrienden gijzelt.

Spiral
Buffy en haar vrienden slaan op de vlucht wanneer Glory ontdekt dat Dawn The Key is. Zij ontvluchten Sunnydale en leveren een slag met de Ridders van Byzantium. Al snel komt Buffy achter het geheim van Glory en The Key.

The Weight Of The World
Terwijl Buffy’s vrienden bespreken hoe zij haar kunnen helpen, neemt Willow de touwtjes in handen en spreekt een toverspreuk uit om Buffy’s geest binnen te treden. Ondertussen begint Glory zich schuldig te voelen over wat ze Dawn heeft aangedaan.

The Gift
De plannen van Glory openen de dimensionale poort en brengen Dawn in gevaar. Buffy brengt haar hoogste offer wanneer zij moet kiezen tussen haar eigen leven en het leven van een man waar zij van houdt.

Productinformatie koop-dvd

Titel: Buffy the Vampire Slayer Seizoen 5
Releasedatum: 27 november 2002
Formaat 1 dvd-box (6 discs)
Genre: tv-reeks
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 990 min. (22 afleveringen)
Audio: Engels & Frans 2.0
Aspect ratio: 16:9
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menutalen: Engels, Frans
Adviesprijs: 119,95 euro

Extra's • Featurettes (ca. 85 min.)
• Buffy outtakes
• 6 trailers (ca. 1 min. per stuk)
• Audiocommentaar bij 4 afleveringen.
• Scripts van 4 afleveringen
• Foto-album (+/- 50 beelden)

Recente artikelen

Laatste reacties

Jeroen Driessen  |  18-12-2002

die buffy box ziet er zeker heel goed uit boxen in deze stijl moeten vaker op de markt komen Zou ook bijna dé reden zijn om hem te kopen, maar heb een hekel a...
Lees meer >

BuffyLover  |  17-12-2002

Ik heb ze niet in losse doosjes gedan(neemt te veel ruimte in) ik heb ze gewoon in zoon cd pak gedaan waar de 12 in kunnen:)
Lees meer >

Rochan  |  16-12-2002

Hallo Rochan, ik heb een tip voor je als je seizoen 2 aanschaft. De box waar de DVD's van seizoen 2 inzitten is zeer onvriendelijk voor je schijfjes. Als ...
Lees meer >

Pieter Balk  |  16-12-2002

Is er überhaupt nog iemand geïnteresseerd in Ally McBeal, LOL!?!?!?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina