Georgina Verbaan deelt Kikkerdril DVD-pakketten uit in Emma Kinderziekenhuis AMC

Georgina Verbaan deelt Kikkerdril DVD-pakketten uit in Emma Kinderziekenhuis AMC

A-Film
Op dinsdag 7 juli zal Georgina Verbaan de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis AMC blij maken met de speciale Kikkerdril DVD-pakketten.
De succesvolle jeugdfilm is onlangs verschenen op DVD en wordt voor de gelegenheid ook uitgebracht in een speciale koffer met niet alleen de DVD, maar ook stickers, doeboek, CD en vergrootglas.


Georgina Verbaan (Heleen), Nino den Brave (Max) en Whitney Franker (Jesse) zullen om 11.00 uur de
Kikkerdril DVD-pakketten overhandigen in het Emma Kinderziekenhuis AMC.

In Kikkerdril speelt Georgina Verbaan de moeder van Max, die samen met Jesse op zoek gaat naar Kikkerdril voor zijn broer. Die ligt in het ziekenhuis en zegt dat hij kikkerdril nodig heeft om beter te worden.

Kikkerdril Vakantiepakket

De film heeft onder jonge kinderen een ware hype teweeg gebracht met als middelpunt het pannenkoekenlied en de rupsenloop.

Het Emma Kinderziekenhuis AMC (EKZ) is het kinderziekenhuis van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Een groot deel van de kinderen en jongeren komt in het EKZ terecht vanwege een bijzondere of zeldzame aandoening. Er zijn verschillende verpleegafdelingen waar de kinderen zoveel mogelijk op leeftijd liggen. Ook is er een Dagziekenhuis en polikliniek voor kinderen. Het Emma Kinderziekenhuis AMC is erop gespitst om kinderen en jongeren ondanks hun ziekte of beperking zoveel mogelijk kansen te bieden om zich te ontwikkelen tot een volwaardige deelnemer aan onze samenleving.

Kikkerdril:

Regisseur: Simone van Dusseldorp
Cast:
- Georgina Verbaan
- Nino den Brave
- Whitney Franker
- Juul Vrijdag
- Remko Vrijdag
- Quintis Ristie
Genre: Kindfilm
Leeftijd: AL
Op DVD: sinds 25 juli 2009

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina