Gloednieuw seizoen van de populaire komedieserie 2 Broke Girls vanaf 7 oktober op DVD

Gloednieuw seizoen van de populaire komedieserie

2 BROKE GIRLS

Van maker Michael Patrick King, de met een Emmy® bekroonde producent van ‘Sex and the City’
Seizoen 4 vanaf 7 oktober verkrijgbaar op DVD

2 Broke Girls Seizoen 4 DVDWarner Bros. Home Entertainment brengt op 7 oktober het vierde seizoen van de populaire hitserie 2 Broke Girls uit op DVD. De serie, van de met een Emmy® bekroonde producent Michael Patrick King, bedenker van onder andere Sex and the City, werd bekroond met een Emmy Award en een People’s Choice Award. De belevenissen van het komische duo Caroline (Beth Behrs; Castle) en Max (Kat Dennings; Thor) zijn hilarischer dan ooit, nu zij van hun eigen cupcake-bedrijf een goedlopende business proberen te maken!

Synopsis:
Beste vriendinnen Max en Caroline, hebben hun schaarse middelen gebundeld om samen hun eigen cupcake bedrijf te openen. Hun dag kan niet meer stuk wanneer de producenten van de populaire realityserie ‘Keeping Up with the Kardasians’ een scene willen opnemen bij hun cupcake winkel. Helaas is het enthousiasme van korte duur wanneer de producten op het laatste moment afhaken. Wel ontmoeten de vriendinnen Kim Kardashian.

Ook in het vierde seizoen gaat niet alles zoals Caroline en Max gepland hebben; van een nieuw bedrijf opstarten, hun liefdesleven tot hun vriendschap, alles kan misgaan. Mis niets van de hilarische gebeurtenissen van Caroline en Max in het vierde seizoen van 2 Broke Girls. Vanaf 7 oktober op DVD.

Bonusmaterialen DVD:
• Deleted Scenes
• Gag Reel

Releasedatum: 7 oktober 2015
Speelduur: 20 afleveringen van 20 minuten
Kijkwijzer: 6

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina