Het 2e deel van seizoen 5 van Downton Abbey is vanaf 4 februari verkrijgbaar op DVD

DE BEST LOPENDE BRITSE TV SERIE OOIT

DOWNTON ABBEY - Seizoen 5 - deel 2

Vanaf 4 februari verkrijgbaar op DVD

Het wereldwijde succes Downton Abbey heeft eigenlijk nauwelijks nog toelichting nodig. Het historische kostuumdrama van Julian Fellowes is met miljoenen kijkers over de hele wereld de best lopende Britse tv-serie ooit en is inmiddels overladen met prijzen en nominaties zoals Emmy Awards, BAFTA Awards, Screen Actors Guild Awards en Golden Globe Awards. Downton Abbey seizoen 5 wordt in twee delen uitgebracht op DVD. Het eerste deel verscheen in december jl., met deze release is nu het complete vijfde seizoen beschikbaar op DVD.

Downton Abbey Seizoen 5 deel 2 DVD

Het vijfde seizoen speelt zich af in 1924. We zien de terugkeer van onze geliefde personages in de weelderige wereld van Downton Abbey tegemoet.
De Crawley familie en hun bedienden blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden als ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen.De nieuwe Labour-regering kondigt veranderingen aan die gevolgen hebben voor het hele land, het leven op Downton blijft niet onaangetast. Robert, Mary en Branson moeten samenwerken om de toekomst van het landgoed te waarborgen voor de komende generaties.Bransons rol wordt steeds belangrijker voor Downton, maar hij twijfelt aan zijn plek. Mary besluit dat ze toch graag nog een keer wil trouwen, maar vindt ze ooit nog zo veel geluk als met Matthew? Ondertussen heeft Edith nog steeds geen nieuws over haar geliefde Gregson en lijdt ze onder een verschrikkelijk geheim.Beneden vragen de bediendes zich af wat de sociale veranderingen betekenen voor hun loopbaan. Daisy staat open voor alle veranderingen maar mevrouw Patmore ziet de nieuwe en onzekere paden met argwaan tegemoet. Anna en Bates hebben de storm doorstaan en durven eindelijk aan hun toekomst te denken. Zullen ze ooit in staat zijn om verder te gaan of speelt hun pijnlijke geschiedenis een te grote rol en bedreigen de oude geheimen hun kans op geluk?

Genre: Drama
Cast: Hugh Bonneville, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Jim Carter, Maggie Smith

Technische specificaties:
Speelduur: 7 uur
Audio: Dolby Digital 2.0 – Engels gesproken
Beeld: 1.78: Widescreen
Bonusmateriaal: Behind the Scenes: Day 100 – A Day with Lady Rose – The Roaring Twenties – A Sneak Peek of the Series 5 Special Episode.

Universal

Recente artikelen

Laatste reacties

martwout  |  14-01-2015

Staat de kerstspecial er ook op? Ik kan het even niet snel in het artikel terugvinden.
Lees meer >

Ludo Keeris  |  13-01-2015

Jawel, die komt er wel. Zie hier. Binnenkort zal er nog een nieuwsbericht verschijnen over de release van de Blu ray.
Lees meer >

tryyourwings  |  13-01-2015

Is er geen Nederlandse Blu-ray release van seizoen 5 zoals alle vorige seizoenen ?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina