Het 2e seizoen van AAF is vanaf 20 januari verkrijgbaar op DVD

AAF

Seizoen 2 vanaf 20 januari overal verkrijgbaar op DVD.


Na een succesvol eerste seizoen heeft de Nederlandse RTL 4-comedy AAF een vervolg gekregen. Met gemiddeld 1 miljoen kijkers per aflevering is het tweede seizoen van de Nederlandse remake van hitserie Roseanne ook een ware hit in Nederland! Aaf is een comedyserie over een middenklasse gezin dat alle dagelijkse beslommeringen deelt met de kijker. Zoals de eeuwige strijd over het huishouden, de perikelen rondom hun opgroeiende puberkinderen en de allesomvattende familieliefde. Het tweede seizoen van Aaf is vanaf 20 januari verkrijgbaar op DVD.

Aaf heeft een sterrencast met diverse grote namen. De hoofdrol van moeder Aaf wordt gespeeld door Annet Malherbe (Gooische Vrouwen, Lucia de B. ). Haar man Ton wordt gespeeld door Bas Keijzer (Nova Zembla, Black Out) en de rol van bemoeizuchtige zus Jacky is voor Jelka van Houten (Jeuk, Jack bestelt een broertje) weggelegd. Het gezin is compleet met twee opstandige puberdochters Marie en Jozefien, gespeeld door Lisa Zweerman (Popoz) en Mechteld Jungerius (De Laatste Dag van de Zomer), en de jongste zoon Bennie, vertolkt door Nick Geest (Dolfje Weerwolfje).

Verhaal
In deze tweede reeks zien we hoe het verder gaat met de dwarse Aaf en haar steun en toeverlaat, echtgenoot Ton. Hun oudste dochter Marie heeft inmiddels een leeftijd bereikt waarop ze graag domme dingen doet, zoals dronken worden met schoolvriendinnen. Dochter nummer twee, Jozefien, begint ook al te puberen en gedraagt zich soms op een manier die Aaf heel irritant vindt, maar tegelijkertijd akelig herkenbaar is. Broertje Bennie maakt zich druk over schoolreisjes en andere dingen die je heel belangrijk vindt als je op de basisschool zit. Aafs brutale zusje Jacky geeft Aaf weer alle reden om haar tegen zichzelf in bescherming te nemen. En Ton? Die is natuurlijk wederom de rots in de branding voor het hele gezin. Nou ja, bijna altijd...

Aaf – seizoen 2
Speelduur: 250 minuten (10 x 25 minuten)

Adviesprijs: DVD EUR 10,99

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina