Het 2e seizoen van The Following is vanaf 15 oktober verkrijgbaar.

De angstaanjagende en spraakmakende serie is terug!

THE FOLLOWING

Seizoen 2 is vanaf 15 oktober verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

The Following Seizoen 2 DVDWarner Bros. Home Entertainment brengt op 15 oktober het tweede seizoen uit van de bloedstollend spannende serie The Following op Blu-ray en DVD. The Following is gecreëerd door Kevin Williamson (The Vampire Diaries, Dawson’s Creek, Scream franchise) en kent een sterke cast met onder andere Golden Globe winnaar Kevin Bacon (A Few Good Men, Mystic River, Footlose) en James Purefoy (Rome en Revenge). The Following laat het angstaanjagende scenario zien waar Amerikaanse seriemoordenaars zich verenigen in een sekte en er maar één man is die hier een einde aan kan maken. De serie wordt gekenmerkt door dezelfde bloedstollende spanningsbogen als Seven en Silenceof the Lambs en is nu al een van de meest spraakmakende series in Amerika. Wegens het succes van The Following is de serie verlengd met een derde seizoen. Oordeel nu zelf met de 15 afleveringen van het tweede seizoen!

Synopsis
Naar schatting van de FBI zijn er rond de 300 seriemoordenaars in Amerika. Wat zou er gebeuren als zij met elkaar in aanraking komen en dodelijke plannen zouden smeden? En wat als slechts één man hier een einde aan kan maken? Dit scenario vormt de basis van de razend spannende serie The Following.
In het eerste seizoen heeft de briljante seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy) een ultiem bondgenootschap van volgers buiten de gevangenis opgebouwd om zijn ‘levenswerk’ af te maken. Voormalig FBI-agent Ryan Hardy (Kevin Bacon) probeert Carroll te stoppen voor hij zijn dodelijke plan kan uitvoeren. In de cliffhanger van het eerste seizoen stonden Ryan en de ontsnapte Joe tegenover elkaar in een strijd om leven en dood. Kan Hardy in het tweede seizoen de vernietigende plannen van Carroll stoppen voordat het te laat is?

Releasedatum: 15 oktober 2014
Speelduur: 15 afleveringen van 42 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  24-09-2014

Hoe zit het met releases van Arrow Seizoen 2, Mike & Molly Seizoen 4, Falling Skies Seizoen 3 ? Ik zie dat Big Bang Theory 7 bij ons uitkomt op 12/11… Is ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina