Het 2e seizoen van TREME is vanaf 14 november verkrijgbaar op DVD

 

Warner presenteert:

 

TREME

De indrukwekkende serie over de trotse inwoners van New Orleans na de grootste ramp die hun leven en stad voor altijd heeft veranderd Seizoen 2
vanaf 14 november verkrijgbaar op DVD

Warner Home Video brengt op 14 november a.s. het tweede seizoen van de bijzondere HBO-serie TREME op DVD uit: de imposante reeks over het leven in de stad New Orleans, die in 2005 grotendeels werd verwoest door orkaan Katrina. In het tweede seizoen zien we de moeilijkheden die de inwoners van de Amerikaanse muziekstad ervaren om hun leven weer op te bouwen en vast te houden aan hun identiteit. De Nederlandse acteur en muzikant Michiel Huisman speelt ook in het tweede seizoen van Treme een prominente rol.

cover

Synopsis:
In de nasleep van een van de grootste natuurrampen uit de Amerikaanse geschiedenis, staan de muzikanten van New Orleans een jaar later weer klaar om hun liederen van hoop en wedergeboorte ten gehore te brengen. De heropbouw van hun geliefde stad verloopt traag en de serie belicht de verschillende problemen waar de inwoners mee kampen. Misdaad en drugs zijn schering en inslag en geld, bedoeld voor de heropbouw, gaat naar corruptie en omkoperij. Dus waarom zouden de muzikanten, arbeiders, leerkrachten en Mardi Gras-indianen nog blijven? Omdat het New Orleans is. En New Orleans moet blijven doorgaan. De bijzondere culturele en muzikale tradities laten de weerbarstigheid van deze unieke stad en haar trotste inwoners zien.
Wist u dat de serienaam Treme (Trum-mee) naar een van de oudste buurten in New Orleans verwijst, de smeltkroes van de Afro-Amerikaanse en Creoolse culturen?

Beeld: 16x9
Audio: Dolby Digital 5.1
Speelduur: 11 afleveringen, 648 minuten
Extra’s:
* De muziek van TREME
* Audio COMMENTAREN
* Music COMMENTAREN

Releasedatum: 14 november 2012

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina