Het 4e seizoen van ARROW - vanaf 12 oktober verkrijgbaar. Ook boxset seizoen 1-4

Maak je klaar voor nieuwe avonturen van de
in groen gehulde DC Comics superheld

ARROW
Seizoen 4

Arrow seizoen 4 Blu-rayArrow seizoen 4 DVD

12 oktober op Blu-ray en DVD
Inclusief cross-over aflevering met The Flash

In het vierde seizoen van de superheldenserie ARROW slaat Oliver Queen (Stephen Amell; Heartland) een nieuwe weg in, nadat hij in seizoen 3 zijn grootste vijand heeft verslagen. Neemt hij voorgoed afscheid van zijn tijd als The Arrow? En wat gebeurt er met het team dat hij heeft opgebouwd? Het vierde seizoen belooft wederom veel verrassingen voor de fans. Geniet dit najaar van 23 spannende afleveringen op Blu-ray en DVD. Warner Bros. Home Entertainment brengt tevens een boxset met alle vier seizoenen uit, speciaal voor de fans en serieliefhebbers die nog niet aan Arrow begonnen zijn.

Arrow sreenshot

Synopsis Arrow - S4:
In het vierde seizoen pakt Oliver de draad weer op, maar hij wil het nu anders doen. Hij neemt de naam "Green Arrow" aan en wil daarmee benadrukken dat hij mensen van zijn stad hoop wil geven en niet angst aanjagen. Ook stelt hij zich verkiesbaar als burgemeester van Star City. Hij krijgt te maken met een nieuwe tegenstander, Damien Darhk (Neal McDonough; Minority Report, Captain America), de terroristenleider H.I.V.E. die over magie beschikt. Thea sluit zich ook aan bij het Team Arrow onder de naam Speedy. Weet het team samen Damien te stoppen?

Aflevering acht is de cross-over aflevering met de succesvolle spin-off serie The Flash. Dit najaar gaat het vijfde seizoen van Arrow in Amerika in première.

Bonusmaterialen:
* Deleted Scenes (18 min.)
* Featurettes met cast en crew (60 min.)
* Gag reel (6 min.)

Releasedatum: 12 oktober 2016
Speelduur: 23 afleveringen van 40 minuten (S4) en 77 afleveringen van 40 minuten (Boxset)
Kijkwijzer: 12

Arrow seizoen 1-4 DVDArrow seizoen 1-4 Blu ray

Ook verkrijgbaar vanaf 12 oktober: de boxsets van Arrow - Seizoen 1-4 op DVD en Blu-ray

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  30-09-2016

Kijk dat houdt me nu tegen al die dc series te volgenn. Het neemt ontzettend veel tijd in beslag en de series zijn niet bijlange niet boeiend, goed en spannend ...
Lees meer >

Claudio Santulli  |  30-09-2016

Gezien en wel leuk, maar vond het wel het minste seizoen. Damian Darkh is wel een geduchte nemesis, maar het neigt af en toe een beetje zoetsappig te worden. Ec...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina