Het Geheim van de Speelgoeddokter en Yoko zijn vanaf heden verkrijgbaar op DVD

Just Bridge Entertainment presenteert:

De eerste speelfilm van De Club van Sinterklaas:

HET GEHEIM VAN DE SPEELGOEDDOKTER

Vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD

De hele Club van Sinterklaas in je schoen? Dat kan, want hun eerste bioscoopfilm De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter is nu op DVD verschenen!

Het Geheim van de SpeelgoeddokterDe Club van Sinterklaas is de leukste club van Nederland. Al jaren beleven Sint en zijn Pieten in aanloop naar 5 december spannende avonturen. Niet alleen in de succesvolle tv-serie (RTL), ook in de theaters zijn de goedheiligman en zijn makkers te vinden. Vorig jaar kwam er zelfs een heus bioscoopavontuur uit: De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter. En dat verschijnt op 22 oktober op DVD.

In De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter komen alle bekende Club Pieten uit de tv-serie voor. Iedereen krijgt de schrik van zijn leven als Sinterklaas uit zijn kasteel blijkt te zijn verdwenen. Wat is er met hem gebeurd en heeft die geheimzinnige speelgoeddokter iets met de verdwijning te maken? Tijd om de hulp van de Pieten in te roepen. Zijn ze nog op tijd om de pakjesavond te redden?

De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter biedt een spannend verhaal, een niet al te griezelige schurk en swingende liedjes. Een (sinterklaas)feestje voor jong en oud dus. Coole Piet, Muziekpiet, Hoge Hoogte Piet, Kluspiet, Keukenpiet, Profpiet en  Testpiet en niet te vergeten Sinterklaas, brengen dit extra lange bioscoopavontuur tot een goed en hartverwarmend einde. Nog meer wensen? Die DVD in je schoen natuurlijk!

Regie: Pieter Walther Boer
Cast:  Sinterklaas, Coole Piet, Muziekpiet, Hoge Hoogte Piet, Kluspiet, Keukenpiet, Profpiet en Testpiet. En ook: Victoria Koblenko, Charly Luske, Laura van Bussel en Julian Ras.
Lengte: 70 minuten.
Consumentenadviesprijs EUR 12,99

 

Spannende familiefilm toont de kracht van vriendschap

YOKO

Yoko heeft alles in zich om een publiek van kleine én grote mensen te boeien. Want alhoewel iedereen Heksje Lilly, van dezelfde schrijver kent, verdient Yeti Yoko een net zo groot publiek.

YokoKNISTER heet hij, de Duitse schrijver van de beroemde kinderboekenreeks Heksje Lilly. Maar liefst 18 deeltjes schreef hij over de avonturen van het dappere heksje, waarvan er twee werden verfilmd. De kleine yeti Yoko had aan één boek genoeg om eerst in de bioscoop en nu op DVD te belanden.

Het verhaal draait om de 11-jarige Pia. Na de dood van haar vader voelt ze zich wat verloren, en heeft moeite om thuis en op school haar draai te vinden. Het liefst zit ze in de tuin in de boomhut die haar vader nog voor haar heeft gebouwd. Als daar op een dag de kleine, witte yeti Yoko binnenwandelt, staat haar leven op zijn kop. Yoko is ontvoerd uit het Himalayagebergte, maar is door gebruik te maken van zijn magische krachten aan zijn kidnapper ontsnapt. Pia verbergt het bijzondere dier in de koelbox in de achtertuin, totdat de brute jager Yoko weer op het spoor komt. Het begin van een wilde achtervolging.

Yoko is door regisseur Franziska Buch met vaart en humor gemaakt en ook de computeranimaties zien er prachtig uit. Pia en de yeti zijn elkaar tot steun in moeilijke tijden, en komen er samen achter wie ze wel én niet kunnen vertrouwen. De Nederlandse stemmencast bestaat onder anderen uit Janneke de Groot, Just Meijer, Renée van Wegberg, Ruben Lürsen en Floor Kloosterman.

Regie: Franziska Buch.
Cast:  Jamie Bick, Friedrich Heine, Tobias Moretti en Lilly Reulein
Nederlandse stemmencast: Janneke de Groot, Just Meijer, Ruben Lürsen en Floor Kloosterman.
Lengte: 103 minuten.  
Consumentenadviesprijs EUR 12,99

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina