Het muzikale drama Goedenavond Dames en Heren is vanaf 26 mei op DVD verkrijgbaar.

Nostalgische gevoelens en muzikaal drama in:

GOEDENAVOND DAMES EN HEREN

Vanaf 26 mei verkrijgbaar op DVD

Goedenavond Dames en Heren DVD

Jaren ’60. De televisie krijgt een steeds grotere invloed op het dagelijks leven. De twee dochters van een kappersechtpaar worden gevraagd om auditie te doen voor televisieomroepster. Maar de omroepdirecteur is slechts op zoek naar één televisietalent… In de nieuwe hitserie Goedenavond dames en heren volgen we de dochters Ietje en Eef en hun ontdekkingstocht binnen de televisiewereld. Op 30 maart was de eerste aflevering van de muzikale dramaserie te zien op NPO 1. De eerste aflevering wist 1,1 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren. Grote namen als Loes Luca, Anne Wil Blankers, Huub Stapel en Peter Blok spelen de hoofdrollen. De regie is handen van Rita Horst, die eerder ook verantwoordelijk was voor Moeder, ik wil bij de Revue. Goedenavond dames en heren is vanaf 26 mei overal verkrijgbaar op DVD.

Over Goedenavond dames en heren
In Goedenavond dames en heren zijn mooie rollen weggelegd voor Loes Luca (’t Schaep), Anne Wil Blankers (musical Soldaat van Oranje), Huub Stapel (Moeder, ik wil bij de Revue), Paul R. Kooij (Ja zuster, nee zuster) en Peter Blok (Penoza). De jonge talenten Anna Raadsveld (LelleBelle) en debutant Sophie Höppener schitteren in de rollen van Ietje en Eef. Daarnaast zijn er diverse andere bekende acteurs te zien in bijrollen, zoals Kees Hulst (Wonderbroerders), Yannick van de Velde (Aanmodderfakker) en Anne-Marie Jung (Kenau).

Synopsis
Anton (Kees Hulst) en Els van Dijk (Loes Wouterson) hebben een kapperszaak. Hun dochters Ietje (20, Anna Raadsveld) en Eef (18, Sophie Höppener) worden door Antons broer - omroepdirecteur Peter van Dijk (Paul R. Kooij) - gevraagd om auditie te doen voor televisieomroepster. Waar voor de ene dochter een venster op een spannende en nieuwe wereld wordt geopend, breekt voor de andere dochter een tijd van persoonlijke tragedies en ingrijpende veranderingen aan.

Nederland telt 250.000 televisie-aansluitingen en Peter wil dit groots vieren. Het is tevens een aanleiding om in het verleden gemaakte fouten te herstellen. Hiermee gooit hij niet alleen zijn eigen leven overhoop, maar ook dat van het eens beroemde maar inmiddels gebrouilleerde zangduo Benno (Huub Stapel) en Will (Loes Luca), waarvan hij jaren geleden de manager van was. Lukt het Peter om het duo weer voor de camera’s te krijgen? En wat voor een gevolgen hebben de onorthodoxe keuzes van Ietje en Eef op hun familie?

Technische gegevens:
Speelduur: 8 x 45 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9 1.78:1
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: € 19,99
Kijkwijzer: Alle Leeftijden

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina