Het tweede seizoen van VEEP is vanaf 26 maart beschikbaar op DVD

De satirische komedie over het wel en wee van de Amerikaanse vice presidente gaat verder

VEEP - Seizoen 2

Met tweevoudig Emmy Awards bekroonde glansrol van Julia Louis Dreyfus

Vanaf 26 maart op DVD.

Veep Seizoen 2 DVDDe populaire HBO-serie VEEP gaat verder met alweer het tweede seizoen, vanaf 26 maart verkrijgbaar op DVD. Julia Louis Dreyfus won maar liefst twee Emmy Awards voor haar vertolking van vice presidente Selina Meyer en ook Tony Hale, die de rol van assistent Gary Walsh vertolkt, werd voor dit seizoen bekroond met een Emmy. VEEP brengt op bijzonder grappige en satirische wijze het leven van de Amerikaanse vice presidente Selina Meyer in beeld. De baan van vice presidente is in niets wat ze ervan verwacht had en alles waarvoor ze gewaarschuwd was. Lach mee met de kantoorpolitiek op het hoogste niveau!

Synopsis:
Seizoen twee van Veep begint met de tussentijdse verkiezingen, waar Selina in de polls qua populariteit net boven het gemiddelde uitstijgt en dit aangrijpt om haar relatie met de president en zijn nieuwe beleidsmaker Kent Davison (Gary Cole) te verbeteren. Maar zoals altijd hebben de meest eenvoudige beslissingen onverwachte en verstrekkende gevolgen voor zowel haarzelf als haar staf.

Veep seizoen 2 staat wederom bol van de droge humor, bizarre kantoorgrappen en politieke spelletjes.

Grappig feitje: Huidig vice president Joe Biden is fan van de show en vernoemt zelfs zijn stafmedewerkers naar personages uit de show.

Bonusmaterialen:
•    Deleted Scenes
•    4 Audio Commentaren met cast en crew

Releasedatum: 26 maart 2014
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 10 afleveringen van 28 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina