Highlights bij Film1 in mei

Film 1 Highlights Mei

Topvisual

Independence Day: Resurgence
©2016 Twentieth Century Fox.

Vanaf 13 mei

Wij hebben twintig jaar de tijd gehad om ons voor te bereiden. Zij ook. In dit spectaculaire vervolg op een van de grootste scifi-knallers aller tijden komt de wereld opnieuw onder vuur te liggen vanuit de ruimte. De wraakzuchtige buitenaardse wezens zijn terug en ze willen maar één ding: totale vernietiging!

Highlight 1

Ice Age 5: Collision Course
©2016 Twentieth Century Fox.

Vanaf 25 mei

De kudde knalt de ijstijd uit in dit vijfde deel van de succesvolle animatiereeks. Wanneer Scrat tijdens zijn achtervolging op het ongrijpbare eikeltje een kosmische kettingreactie ontketent, beginnen Sid, Manny, Diego aan een reis vol humor en avontuur door exotische landen. Zo ontmoeten ze een nieuwe, kleurrijke figuren.

Highlight 2

Ant-Man
© 2015 Walt Disney Studios Motion Pictures.

Vanaf 5 mei

Sommige superhelden hoeven het niet van hun lengte te hebben. Paul Rudd schittert als een humoristische meesterdief die via een sensationeel pak zowel piepklein als supersterk wordt. Samen met zijn mentor beraamt hij een kraak waarmee de wereld gered moet worden. Zonder wapens. Zonder schild. Geen probleem voor Ant-Man.

Highlight 3

Free State of Jones
©2016 Entertainment One Benelux.

Vanaf 20 mei

In dit imposante historische drama speelt Matthew McConaughey een armlastige boer uit Mississippi. Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog roept hij ontsnapte slaven, verbitterde landbouwers en deserteurs op om mee te vechten, met als doel: vrijheid, gerechtigheid en een eigen vrije staat. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Highlight 4

The Man Who Knew Infinity
©2015 Paradiso Home Entertainment.

Vanaf 27 mei

Wat is ervoor nodig om het onmogelijke te bewijzen? Dev 'Lion' Patel vertolkt in dit biografische drama een wiskundig genie uit India. Opgegroeid in de armoede van Madras werkt hij zich begin twintigste eeuw op tot de vooraanstaande universiteit van Cambridge. Het ware verhaal van een brein zonder grenzen.

Highlight 5

Land of Mine
©2015 Paradiso Home Entertainment.

Vanaf 10 mei

Dit indrukwekkende oorlogsdrama vertelt over de jonge Duitse soldaten die vlak na WOII een levensgevaarlijke opdracht krijgen van het Deense leger: ze moeten met blote handen de landmijnen ruimen die ingegraven liggen aan de stranden van Denemarken. Genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Buitenlandse Film

Highlight 6

Victor Frankenstein
©2015 Twentieth Century Fox.

Vanaf 19 mei

Ontdek de waarheid achter de creatie van een legendarisch monster. Beleef het griezelverhaal van de krankzinnige dokter Frankenstein (James McAvoy) vanuit het oogpunt van zijn toegewijde assistent Igor (Daniel Radcliffe). Wanneer zij de controle verliezen over hun monsterlijke schepping, is Igor de enige die hen kan beschermen.

Highlight 7

Casper en Emma op safari
©2015 Bridge Entertainment.

Vanaf 20 mei

 

De beste vriendjes Casper en Emma zijn terug en dit keer gaan ze op avontuur in Afrika! Samen met Emma's moeder en hun trouwe knuffels vertrekken ze naar Camp Eden waar allerlei dieren verzorgd worden. Samen ontfermen ze zich over een klein leeuwtje. Een vrolijke Nederlands gesproken kinderfilm uit Noorwegen.

Highlight 8

Julieta
©2016 Cinéart.

Vanaf 21 mei

Na indrukwekkende films als Todo sobre mi madre en Volver was de vermaarde Spaanse regisseur Pedro Almodóvar met dit nieuwe drama opnieuw in de race om de prestigieuze Gouden Palm. In Julieta haalt een vrouw herinneringen op aan haar leven en aan haar dochter die ze twaalf jaar niet heeft gezien.

Highlight 9

Cake
© 2014 Warner Bros.

Vanaf 7 mei

 

Voor haar hoofdrol in dit bijtende drama werd Jennifer Aniston genomineerd voor een Golden Globe. Ze speelt een cynische vrouw die gebukt gaat onder chronische pijn. Wanneer iemand uit haar praatgroep zelfmoord pleegt, gaat zij op zoek naar een antwoord op haar eigen tragedie. De weg naar vergeving blijkt niet gemakkelijk.

Highlight 10

Striking Out – seizoen 1
©2017 Sundance.

Vanaf 4 mei

 

Deze splinternieuwe Ierse miniserie gaat over advocate Tara Rafferty die voor zichzelf gaat beginnen nadat ze is bedrogen door haar verloofde en collega. Haar zaken in familie- en strafrecht zetten Tara lijnrecht tegenover invloedrijke families, de gevestigde orde en zelfs haar eigen morele kompas.

Meer highlights in mei  

 

  • Vampierzusjes 2
    vanaf 21 mei te zien
  • The Rezort
    vanaf 26 mei te zien
  • Swept Under
    vanaf 24 mei te zien

©2015 Bridge Entertainment.

©2015 Belga Films.
       

©2015 Twentieth Century Fox.

Film 1 Header

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina