HOM Vision: DVD releases in december

HOM Vision: DVD releases op 12 december 2006

End of the Spear SE
Including de documentaire Beyond the Gates of Splendor!

Nate Saint (Chad Allen) leidt een groep van vijf missionarissen in een zoektocht naar de Aucas, een agressieve stam die in de  jungle van Ecuador woont. Aanvankelijk lijkt alles goed te gaan,maar de missie eindigt in een bloedbad: de Aucas slachten de voltallige groep missionarissen af. Toch beslissen enkele familieleden om naar de jungle te trekken en vriendschap te sluiten met de stam. De aanstichter van de slachting,Mancayani (Louie Leonarde), begint daarna een onwaarschijnlijke vriendschap met Nates zoon, Steve(Chase Ellison als jonge Steve, een dubbelrol van Chad Allen als volwassen Steve). End of the Spear is een waargebeurde en spannende film, gemaakt door dezelfde man die ook al de bekroonde documentaire verzorgde.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16: 9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Speelduur: 90 minuten

Features:
Trailer, chapterindeling,
Incl. bonus DVD Beyond the Gates of Splendor - De bekroonde documentaire met het echte verhaal van de Aucas-stam.

EAN Code: 8713423586748


The Last Horror Movie

DEZE PRENT LIJKT OP EEN HORRORFILM.
Tenminste,tot alles abrupt onderbroken wordt. Dan maken we immers kennis met Max (Kevin Howarth), die over onze huurfilm heen heeft opgenomen en ons met veel plezier laat zien hoe hij mensen vermoordt.
DEZE PRENT IS GEEN HORRORFILM.
Max toont ons niet alleen zijn leven als huwelijksfotograaf, maar vooral de moorden die hij pleegt op mensen die volgens hem niet eens echt ‘leven’,gefilmd door een dakloze man (Mark Stevenson) die hem volgt met een camera.
DEZE PRENT TOONT ONS HORROR.
The Last Horror Movie leert ons niet enkel iets over de psychologie van een ijskoude seriemoordenaar, maar over zijn gruwelijke daden zelf.
DEZE PRENT IS HORROR
Realistisch. Inzichtvol. Onthutsend. Huiveringwekkend. The Last Horror Movie is een fictieve documentaire die niet te missen is.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16: 9
Speelduur: +/- 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: horror
EAN Code: 8713423556369

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  10-11-2006

The Last Horror Movie klinkt erg interessant.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina