House of Knowledge: nieuwe titels in 2006

Op 28 februari 2006 brengt House of Knowledge in Nederland verschillende titels uit van de productiemaatschappij Shaw Brothers.

De legendarische Shaw Brothers hebben een uitgebreide collectie van Kung Fu en Wuxia-films gemaakt. De Shaw Brothers worden door hun uitgebreide catalogus ook wel de Warner Brothers van Azië genoemd en waren de inspiratiebron voor regisseurs als John Woo (Face Off), Yuen Woo Ping (Iron Monkey, The Matrix), Quentin Tarantino (Kill Bill) en de rapgroep Wu Tang Clan. Tarantino bracht in zijn script van True Romance zelfs een ode aan The Shaw Brothers

28 februari 2006 verschijnen de eerste tien titels uit de Shaw Brothers catalogus op DVD, te weten The Mighty Peking Man, Oily Maniac, 36th Chamber of Shaolin, The Boxer from Shantun, Come Drink with Me, The Magnificent Trio (Van Chang Cheh één van de belangrijkste regisseurs van Mandarijnse zwaardvechtersfilms), The Shadow Boxer, Shaolin Hand Lock, Shaolin Temple en Water Margin; allemaal klassiekers die nog nooit eerder in de Benelux op DVD verschenen zijn.

De DVD’s worden uitgebracht als singlediscs en hebben dezelfde classy uitstraling.


In de lente van 2006 brengt House of Knowledge Discovery Travel & Living DVD’s op de markt.

De voorbereidingen voor de zomervakantie zijn dan in volle gang. In de categorie Travel & Living zijn DVD’s over vakantiebestemmingen, hotspots en parelwitte stranden te vinden.

Onder Discovery Travel & Living komen onderwerpen aan bod voor de zonaanbidder, de wereldreiziger en liefhebber van cultuur. Het zijn onder andere titels over de ontdekking van het paradijselijke Tahiti, de 10 hotspots om bruin te worden en een reis over ’s werelds grootste eiland Australië. Daarnaast verschijnen ook de titels “Top 10 Caribische Stranden”, “101 Things to do before you Die” en “Top 10 Spanje” op DVD.

De releasedatum van de eerste 6 titels van Discovery Travel & Living is 14 maart 2006. De DVD\'s worden als single disc\'s uitgebracht.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina