Huiveringwekkend spannende ALCATRAZ is vanaf 17 april op BD en DVD te koop

 

Uitvoerend producent J.J. Abrams brengt huiveringwekkend spannende

Alcatraz Logo

De complete TV-serie, vanaf 17 april op Blu-ray en DVD

coverGevierd producent J.J. Abrams (Alias, Lost) brengt met Alcatrazeen gloednieuw nagelbijtend spannende TV-serie over een groep gevangenen en bewakers die in het jaar 1963 op mysterieuze wijze van het legendarische gevangeneneiland verdwijnen. De complete serie Alcatraz is vanaf 17 april verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. Alcatraz kent een ware sterrencast, bestaande uit Jorge Garcia (Lost, Fringe), Sarah Jones (House, Big Love), Sam Neill (Jurassic Park, Tudors) en Parminder Nagra (E.R.).

Het is 21 maart 1963, wanneer ruim 300 gevangenen en 40 bewakers van de gevangenis op het beruchte eiland Alcatraz ineens in het niets verdwijnen. Om de situatie te verhullen verklaart de overheid dat de gevangenis per direct wordt gesloten in verband met onveilige omstandigheden. Een geheime eenheid van de overheid krijgt opdracht om de gevangenen opte sporen. Helaas zonder succes….. tot vandaag. De gevangenen keren terug naar San Francisco, geen dag ouder dan de dag dat ze verdwenen en zonder besef van de decennia die ze hebben gemist. De gevangenen gaan verder met hun criminele praktijken, maar gedragen zich anders dan voorheen en lijken op zoek te zijn naar specifieke objecten. Met een gevaarlijke en geheime missie op zak gaan is het aan Agent Emerson Hauser (Sam Neill) om de gevangen opnieuw gevangen te nemen. Met hulp van detective Rebecca Madsen (Sarah Jones) en Dr. Diego Soto (Jorge Garcia), Alcatraz expert, moet hij alles op alles zetten om de stad te redden van deze gevaarlijke groep criminelen. Laat je meevoeren door dit spannende en mysterieuze actiedrama, zoals J.J. Abrams als geen ander kan!

Bonusmaterialen:
• 10 deleted scenes
• Alcatraz Island of Intrigue
• Gag Reel

Specificaties:
• 13 afleveringen van 40 minuten
• Kijkwijzer: 16
• Releasedatum: 17 april 2013

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  02-04-2013

Leek wel een leuke serie maar als men al zegt dat er geen vervolg komt die ik de moeite niet er naar te beginnen kijken.
Lees meer >

Guyke  |  28-03-2013

Ik heb de uk Blu Ray versie van Alcatraz en die is nederlands ondertiteld ;)
Lees meer >

Kefke96  |  27-03-2013

ok, toch al bedankt justme!
Lees meer >

justme  |  26-03-2013

Eindelijk, weet iemand of de UK release nl subs heeft? daar kost die maar 11 pond geloof ik. Edit: ik bedoel de dvd uitgave Zowel de UK blu ray als de dvd...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina