In Therapie 2 is vanaf 25 oktober verkrijgbaar op DVD.

Bridge Entertainment

Na het overweldigende succes van seizoen 1 volgt opnieuw een fascinerende reis door de wereld van de psychotherapie

IN THERAPIE seizoen II


Vanaf 25 oktober 2011 verkrijgbaar als 6 DVD-box.
750 minuten kijkplezier!

Dit tweede seizoen van In Therapie neemt de kijker opnieuw mee op een fascinerende reis door de wereld van de psychotherapie en volgt zes weken lang, vijf dagen per week, therapeut Jonathan Franke (Peter Blok) in zijn praktijk. In iedere aflevering zien we een sessie met een cliënt. Allen komen op een vaste dag in de week.

cover

Korte inhoud / Personages
In de eerste serie volgden we psychotherapeut Paul Westervoort (Jacob Derwig), die in dit seizoen op verrassende wijze terugkomt. Paul, die als therapeut tijdelijk geschorst is, neemt zelf plaats op de sofa bij therapeut Jonathan (Peter Blok). Tijdens de sessies wordt duidelijk wat er gebeurd is in het leven van Paul en hoe hij de draad weer moet oppakken. Maar niet alleen Paul neemt plaats op de bank van Jonathan.

Zo is de jonge architectuurstudente Sascha (Jamie Grant) iedere dinsdag in therapie. Ze heeft schokkend nieuws gekregen en wil bij Jonathan haar hart luchten over dit dramatische geheim.

Op woensdag probeert Jonathan de 12-jarige Olivier (Daan Stoevelaar) te helpen. Zijn twee ruziënde ouders Simon (Jaap Spijkers) en Juliette (Anneke Blok) zorgen er namelijk voor dat Olivier steeds verder in zijn schulp kruipt.

Op donderdag zit Wouter (Jeroen Krabbé), de CEO van een groot chemisch concern, bij Jonathan. Als het concern in opspraak raakt, onverwerkte trauma’s uit het verleden beginnen op te spelen én zijn dochter uit India een onthulling doet, dreigt Wouter weg te zinken in een depressie.

Oud cliënte en succesvol advocate Marit (Monic Hendrickx) zit op vrijdag bij Jonathan op de bank. Marit loopt nog steeds rond met een pijnlijke gebeurtenis uit het verleden, toen Jonathan haar therapeut was en haar hielp bij een levensbepalende keuze.

Regie: Alain de Levita en Antoinette Beumer

Met Nederlandse topcast:
Peter Blok, Jacob Derwig, Jeroen Krabbé, Monic Hendrickx, Anneke Blok, Jamie Grant, Daan Stoevelaar, Jaap Spijkers

Technische gegevens
Beeld: 16/9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Nederlands
Speelduur: 750 minuten
Kijkwijzer: AL
Consumentenadviesprijs: € 24,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina