Indies: DVD en Blu-ray Disc releases voor juli

Indies


Indies DVD en Blu-ray Disc releases in juli

verkrijgbaar vanaf 20 juli

House Broken (DVD & Blu-ray Disc) 

Playtime is over.

coverAls Tom (Danny DeVito), na 25 jaar bij de brandweer te hebben gewerkt, eindelijk van zijn rust wil gaan genieten beseft hij dat hij en zijn vrouw Mary hun beide zoons Quinn en Eliot zodanig hebben verwend dat ze nog steeds thuis wonen. Tom wil ze het huis uit gooien, tegen de zin van Mary. Dan zit er niks anders op dat Tom Mary ontvoert, zodat de jongens zelf hun verantwoordelijk voor hun leven moeten nemen. Na diverse pogingen om geld te verdienen besluiten ze uiteindelijk om de kamers in hun huis te verhuren. Dan beginnen de problemen pas goed…

Cast: Danny DeVito (Matilda), Katey Sagal (Married With Children), Thomas F. Wilson (Back To The Future), Skyler Stone (The Island), Ryan Hansen (Friday The 13th)
Director: Sam Harper 
Genre: komedie

DVD Specs:
Speelduur: 88 min. 
Beeld: 16:9 (1.78:1)
coverAudio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailer

Blu-ray Disc specs:
Speelduur: 92 min. 
Beeld: 1080p High Definition 16:9 (1.78:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & DTS-HD 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers


Red Mist (DVD)

Do Not Resuscitate  
cover

In een ziekenhuis krijgt een coma patient een niet getest geneesmiddel toegediend door een jonge, onervaren, arts. In plaats dat de patient, een haveloze, alleenstaande man, beter wordt kan hij uit zijn lichaam treden om wraak te nemen op de groep studenten die hem in deze toestand hebben gebracht. De dokter, die zelf deel uitmaakte van deze groep, wordt naast haar collega’s zelf ook doelwit van deze comateuze moordenaar.

Cast: Arielle Kebbel (The Uninvited, The Grudge 2), Sarah Carter (Skinwalkers), Martin Compston (Doomsday), MyAnna Buring (The Decent)
Director: Paddy Breathnach (Shrooms)
Genre: Horror/Thriller

DVD Specs:
Genre: Thriller
Speelduur: 90 min. 
Beeld: 16:9 (1.85:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailer


Henry Lee Lucas (DVD)

Serial Killer... Serial Liar

coverHoe word je een seriemoordenaar? Ligt het aan je opvoeding? Een trauma uit je kindertijd? Of is het aangeboren? Een zweer die wacht tot hij rijp genoeg is om open te barsten?

Henry Lee Lucas beleeft een gruwelijke kindertijd. Viola, moeder en hoer, dwingt hem toe te kijken hoe ze seks heeft met andere mannen. Ze mishandelt hem en zijn vader, die geen benen meer heeft, met sadistisch genoegen. Henry reageert zich af door kleine dieren te martelen... tot op de dag dat hij oud genoeg is om zijn eerste moord te plegen. Het slachtoffer: zijn moeder.

Henry Lee Lucas (een atypische rol voor Antonio Sabato Jr. uit The Bold & The Beautiful) vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde levensverhaal van één van Amerika’s productiefste en controversieelste serial killers. Een losgeslagen slachter die, samen met zijn vriend Ottis Toole en minderjarige verloofde Becky, een spoor van dood en verderf trekt door het zuiden van de VS. Helaas zorgt ook de aanpak van de Texas Rangers voor een pijnlijke voetnoot in de Amerikaanse misdaadgeschiedenis...

Cast: Antonio Sabato Jr. (The Bold & The Beautiful), John Diehl (Pearl Harbor)
Director: Michael Feifer

DVD Specs:
Genre: Thriller
Speelduur: 87 min.
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailer

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  29-06-2010

Red Mist klinkt erg leuk.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina