J. Edgar van Clint Eastwood is vanaf 9 mei verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en VOD

 

DiCaprio schittert als donkere ziel van de FBI


J. EDGAR

vanaf 9 mei 2012 verkrijgbaar op Blu-ray Disc, DVD en via Video on Demand.

coversDe film J. Edgar is gebaseerd op het leven van één van de  machtigste figuren van de 20e eeuw, J. Edgar Hoover, gespeeld door Leonardo DiCaprio. De film is vanaf 9 mei verkrijgbaar op Blu-ray Disc, DVD en via video on demand. In dit waargebeurde verhaal, geregisseerd door Clint Eastwood, kijk je mee door de ogen van Hoover, die zijn memoires laat opschrijven en op een bijzondere manier wordt neergezet door Leonardo DiCaprio.

Bijna 50 jaar lang was J. Edgar Hoover de machtigste man van Amerika. Hoover stond aan het hoofd van de FBI. Het was de baan waarin hij volledig opging, met een enorme toewijding om de “bad guys” te pakken en zijn vaderland te beschermen. Al snel veranderde deze beschermingsdrang in paranoia en machtsmisbruik.

In de film wordt de focus gelegd op de schandalen en geheimen in zijn carrière en zijn controversiële privéleven. Hoover liet maar weinig mensen dichtbij hem komen en verkeerde altijd in het gezelschap van zijn naaste collega Clyde Tolson (Armie Hammer), zijn secretaresse Helen Gandy en zijn moeder. Hoovers moeder speelde een belangrijke rol in zijn leven: zij was zijn inspiratiebron, maar ook zijn geweten. Regisseur Clint Eastwood geeft de kijker een realistisch beeld van het leven van de man die de waarheid verdraaide ten behoeve van zijn idee van gerechtigheid. 

Regie: Clint Eastwood
Cast: Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Josh Hamilton

Genre: Drama/Politiek
Speelduur: 137 minuten
Regisseur: Clint Eastwood
Acteurs: Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Josh Hamilton, Naomi Watts, Josh Lucas, Judi Dench
Extra’s DVD: Deleted Scenes
Extra’s Blu-ray: New featurette: J. Edgar: The most powerful man in the world

Consumentenadviesprijs DVD: € 17,99   
Consumentenadviesprijs Blu-ray Disc: € 19,99     

Recente artikelen

Laatste reacties

CinéMan  |  07-05-2012

J. Edgar kreeg net zoals Hereafter wat mindere reviews in de belgische pers. Maar uiteindelijk beslis ik zelf. J. Edgar wordt toch een aanschaf.
Lees meer >

DVD Watcher  |  22-04-2012

Vind persoonlijk de DVD-cover stukken mooier dan die van de BD
Lees meer >

WaymannDirector  |  20-04-2012

Mooie blu-ray cover, maar zal deze later wel eens aanschaffen. Mission Impossible 4, The Help, & Anonymous die dezelfde dag verschijnen krijgen voorrang bij mij...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina