Jason Bourne is terug! Vanaf 30 november verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD BD

Matt Damon maakt zich op voor zijn epische comeback in

JASON BOURNE

Jason Bourne DVD, Blu ray, UHD

Het iconische en meeslepende nieuwe hoofdstuk van de Bourne-franchis

Vanaf 30 november 2016 beschikbaar op
Dvd, Blu-ray™ en 4K Ultra HD™ via Universal Pictures Benelux

“De beste Bourne tot nog toe” – Dave Morales, FOX TV

Matt Damon (Bourne-franchise, The Martian) is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in JASON BOURNE, het spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise. De film verschijnt op 30 november op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD via Universal Pictures Benelux.

Bijna tien jaar nadat we de ex-geheimagent voor het laatst aan het werk zagen, katapulteert Bournes explosieve terugkeer hem een heel nieuw tijdperk binnen. Zo ontdekt een nieuwe generatie kijkers enkele cruciale geheimen omtrent de ontstaansgeschiedenis van Jason Bourne. Bovendien verwent deze superspannende actiethriller u op elk platform met fantastische extra’s. Naast commentaren van de cast, filmmakers, stuntmensen en vechtinstructeurs, neemt het bonusmateriaal de kijker ook mee achter de schermen, tot pal in het kloppende hart van de film, met de making of van wurgend spannende en subliem gechoreografeerde stunts en één van de waanzinnigste autoachtervolgingen uit de gehele Bourne-saga.

Met JASON BOURNE “herneemt Matt Damon zijn beste rol ooit” jubelt Max Evry (COMINGSOON.COM). Ook Paul Greengrass, regisseur van The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum, is opnieuw van de partij voor het volgende hoofdstuk van Universal Pictures’ Bourne-franchise. Dit keer wordt de dodelijkste agent van de CIA uit de schaduw en in de val gelokt. Op acteergebied krijgt Damon uitstekend tegenspel van Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl), Vincent Cassel (Black Swan, Irréversible) en Oscarwinnaar Tommy Lee Jones (Captain America: The First Avenger, No Country for Old Men). Julia Stiles (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum) kruipt voor de vierde keer in de huid van Nicky Parsons, één van de weinige personen op wie Bourne echt kan vertrouwen.

Genre: Actie, Thriller
Regie: Paul Greengrass
Cast: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Julia Stiles, Vincent Cassel

VERSIES
- DVD
- BLU-RAY
- 4K ULTRA HD (INCL. BLU-RAY)

Technische specificaties – DVD
Speelduur: 118′
Beeldformaat 2.40:1
Audio Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels DSH, Frans, Nederlands
Extra’s: Bringing Back Bourne / Las Vegas Showdown

Technische specificaties – BLU-RAY
Speelduur: 123′
Beeldformaat 2.40:1 – 1080p
Audio DTS:X Master Audio: Engels, DTS Headphone:X: Engels, DTS-HD High Resolution 7.1: Frans, Duits, Ondertiteling: Engels DSH, Frans, Nederlands, Duits
Extra’s: Bringing Back Bourne / Las Vegas Showdown / Bourne To Fight / The Athens Escape

Technische specificaties – 4K UHD
Speelduur: 123′
Beeldformaat 2.40:1 – 4K
Audio DTS:X Master Audio: Engels, DTS Headphone:X: Engels, DTS-HD High Resolution 7.1: Frans, Duits,
Extra’s: deze staan op de bijgeleverde Blu-ray disc

BOXSETS – DVD & BLU-RAY
- The Bourne Identity (2002)
- The Bourne Supremacy (2004)
- The Bourne Ultimatum (2007)
- The Bourne Legacy (2012)
- Jason Bourne (2016)

BONUSMATERIAAL IN DETAIL
- Bringing Back Bourne - Matt Damon en regisseur Paul Greengrass bespreken hoe ze het geliefde personage naar het grote scherm terugbrachten.
- Bourne to Fight – Een kijkje achter de schermen van de vechtscènes in Jason Bourne.
o Bare-Knuckle Boxing - Matt Damon bespreekt zijn voorliefde voor boksen en hoe hij zich voorbereidde voor de vechtscènes met blote vuisten.
o Close Quarters - Een kijkje achter de schermen van het brutale gevecht tussen Jason Bourne en Christian Dassault.
o Underground Rumble - Matt Damon, Vincent Cassel en vechtinstructeur Roger Yuan bespreken hoe ze Bournes finale confrontatie met The Asset in beeld brachten.
- The Athens Escape - Matt Damon, stuntcoördinator Gary Powell en second unit-regisseur Simon Crane bespreken welke uitdagingen het filmen van een achtervolgingsscène door de nauwe straten van een stad allemaal met zich meebrengt.
- Las Vegas Showdown – Voor de finale van Jason Bourne wilden de filmmakers iets spectaculairders en gedurfders dan ooit tevoren. Hier zie je, vanaf de eerste rij, hoe ze daarin slaagden. 4K Ultra HD
o Convention Chaos – Begeef je op locatie in Las Vegas met cast en crew en beleef het filmen van de finale van Jason Bourne.
o Shutting Down the Strip - Een kijkje achter de schermen van één van de waanzinnigste autoachtervolgingen uit de Bourne-saga.

4K Ultra HD biedt elke filmfan de ultieme kijkervaring. Het 4K Ultra HD platform brengt tal van troeven samen: 4K resolutie voor een beeld dat vier keer scherper is dan HD, de briljante kleurenpracht van High Dynamic Range (HDR) en audio die de kijker onderdompelt in een multidimensionale geluidsbelevenis.

Op audiovlak pakt Jason Bourne onder meer uit met DTS:X ® en DTS Headphone:X™, meeslepende audiotechnologieën die de vloeiende beweging van het geluid repliceren en overbrengen op de kijker/luisteraar. Door het geluid exact te positioneren waar de mixer het geplaatst heeft, wordt de kijker ondergedompeld in een belevenis die al het voorgaande overtroeft.

Universal

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  29-11-2016

Denk nu niet dat bol.com dat gedaan heeft. Maar dit zal weer zo'n experimentje zijn van Universal is... Waarschijnlijk gaan ze ervan uit dat de dvd voor deze fi...
Lees meer >

WaymannDirector  |  29-11-2016

Klopt, deze bonus disc zit bij de exclusieve US Traget-BD editie. Waarom Bol em idd bij de DVD editie heeft gedaan ipv de BD is idd een raadsel... Overigens be...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  29-11-2016

Klopt, deze bonus disc zit bij de exclusieve US Traget-BD editie. Waarom Bol em idd bij de DVD editie heeft gedaan ipv de BD is idd een raadsel... Overigens be...
Lees meer >

WaymannDirector  |  29-11-2016

Mediamarkt krijgt voor 99,9 % zeker een Blu-ray Steelbook van deze film. Klopt, gisteren zien liggen. Ik ben wel vergeten kijken of hier een bonus disc bij zit...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina