Johnny Depp als gevreesde crimineel in BLACK MASS - vanaf 30 maart verkrijgbaar

Golden Globe® winnaar Johnny Depp schittert als Boston’s meest gevreesde crimineel in

BLACK MASS

Keep your friends close…
Vanaf 30 maart verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en VOD.

Black Mass Blu rayBlack Mass DVD

Op 30 maart presenteert Warner Bros. Home Entertainment de spannende misdaadfilm BLACK MASS op Blu-ray, DVD en VOD, met in de hoofdrol Golden Globe® winnaar Johnny Depp (Pirates of the Carribean films) als Boston’s meest beruchte crimineel ooit; James ‘Whitey’ Bulger. Het waargebeurde verhaal over de Ierse gangster uit de jaren ’70 die FBI informant werd en zo met nog meer misdaden wegkwam is gebaseerd op het gelijknamige boek. BLACK MASS kent een ware sterrencast met o.a. Joel Edgerton (The Great Gatsby), Golden Globe® winnaar Kevin Bacon (The Following), Emmy® Award winnaar Benedict Cumberbatch (The Imitation Game) en Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey). Een absolute aanrader voor de liefhebber van misdaadfilms.

Synopsis:
Zuid Boston: 1970. FBI-agent John Connolly (Joel Edgerton) probeert de Ierse gangster Whitey Bulger (Johnny Depp), broer van senator William M. Bulger (Benedict Cumberbatch), over te halen om samen te werken met de FBI met het doel een Italiaanse maffiafamilie uit te schakelen. Whitey stemt in, maar de onwaarschijnlijke samenwerking verloopt niet zoals gepland. De maffia probeert terrein op Whitey te winnen en dat kan hij niet accepteren. De FBI heeft Whitey nodig om de maffia op te pakken, maar door hun bondgenootschap groeit Whitey uit tot een van de meest beruchte en gewelddadige criminelen die Boston ooit gekend heeft en weet hij de rechtshandhaving te ontlopen.

Black Mass is geregisseerd door Scott Cooper (Crazy Heart).
Met: Johnny Depp, Joel Edgerton, Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson.

Bonusmaterialen:
DVD:
* Johnny Depp: Becoming Whitey Bulger

Blu-ray:
* The Manhunt for Whitey Bulger
* Johnny Depp: Becoming Whitey Bulger
* Black Mass: Deepest Cover, Darkest Crime

Releasedatum: 30 maart 2016
Speelduur: 122 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  17-02-2016

Ik ontvang hem morgen van amazon.it. Kans is groot dat er ned subs op staan. Ik ga echt niet wachten tot 30 maart. Waar slaat dat op.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina