Just Entertainment: Secrets of Showgirls op DVD

DVD ‘Secrets Of Showgirls’ onthult de geheimen van de paaldans

De paaldans is ‘hot’. Over de hele wereld ontdekken vrouwen dat paaldansen dé manier is om hun eigen sensualiteit te (her)ontdekken en te ontwikkelen. In het trendy clubcircuit behoort de danspaal al bijna tot het standaard meubilair. Eindelijk is nu het initiatief genomen om alle geheimen van de paaldans in beeld en geluid te onthullen. Het resultaat, de DVD ‘Secrets of Showgirls’, is het definitieve bewijs dat vrouwelijkheid weer mag. De kijker wordt getrakteerd op cursussen paaldansen, striptease en lapdance, hetgeen op schitterende wijze in beeld wordt gebracht door 5 enthousiaste meiden. De meiden geven er allerlei slimme tips bij, bijvoorbeeld over kleding en make-up. De smaakvolle styling van de showgirls is verzorgd door de bekende styliste Patty Zomer. Naast de cursussen biedt de DVD bijzondere extra’s, zoals een opzwepende, 70 minuten durende dance mix die het hippe DJ-/producerduo LeRon & Yves Eaux speciaal voor deze DVD produceerde. Bij de klanken van deze fascinerende mix doen de meiden in een moderne clubsetting alle dansen. Daarbij hebben ze duidelijk alle vijf een eigen stijl. De kijker waant zich als een toeschouwer in Las Vegas. ‘Secrets of Showgirls’ wordt op DVD uitgebracht door Just Entertainment en ligt vanaf 25 oktober aanstaande in de winkel.

Volgens de producent gaat het bij ‘Secrets of Showgirls’ om sensualiteit: “We willen de doelgroep – primair vrouwen – de mogelijkheid geven om op zoek te gaan naar hun eigen sensualiteit. Het is heel smaakvol en vrouwvriendelijk gemaakt; deze DVD kan men gerust aan een collega geven of als verjaardagscadeau aan bijvoorbeeld een familielid. Er zal ongetwijfeld gegiecheld worden, maar dat komt dan meer door het onderwerp. We hebben er bewust voor gezorgd dat iedereen gewoon kan kijken. Dat neemt niet weg dat het wel degelijk spannend is. Voor veel mensen zal het bijvoorbeeld de ideale kans zijn om eindelijk eens met eigen ogen te zien wat er allemaal in zo’n club gebeurt. Wij verwachten dat ‘Secrets of Showgirls’ door vrouwen zal worden omarmd als een middel om te werken aan hun zelfvertrouwen.”

De vijf showgirls kort getypeerd:
• Sara – vriendelijk en zelfverzekerd
• Vanessa – ingetogen en sensueel
• Elvira – exotisch en energiek
• Miksha – fris en sportief
• Samantha – blond en ondeugend

Voor meer informatie: www.SecretsOfShowgirls.com.

Wist u dat...
- wereldberoemde sterren als Madonna, Kate Moss, Christina Aguilera en Britney Spears ook aan paaldansen doen?
- in de tv-shows van Oprah Winfrey herhaaldelijk demonstraties paaldansen zijn gegeven?
- Bridget en Katja in het programma Katja versus Bridget een wedstrijd paaldansen gaan doen?
- actrice/presentatrice Froukje de Both onlangs een paaldanscursus op TV heeft gedaan?
- de Nederlandse Denise Mulder in 2003 wereldkampioene paaldansen werd?
- kijkcijferkanon RTL Boulevard met grote regelmaat paaldansen heeft behandeld?
- paaldansen zelfs een rage in de fitnesswereld heeft veroorzaakt?
- de Secrets Of Showgirls-meiden al te zien en te horen zijn geweest in o.a. Het Parool, Viva, Radio 1, Management Team en Elle?
- paaldansen te zien is in een Axe-commercial en in videoclips van o.a. Eminem, The White Stripes, en de Pussy Cat Dolls?
- de dancers van Secrets Of Showgirls te bewonderen zijn in de videoclip bij het nummer Can’t Leave Her Alone van LeRon & Yves Eaux (tevens als bonus op de DVD)?

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina