Komische tienerfilm So Undercover vanaf 1 mei verkrijgbaar op DVD

 

“Privédetective” Miley Cyrus gaat op geheime missie in

SO UNDERCOVER

Komische film over alledaagse tienerdilemma’s

Vanaf 1 mei op DVD

coverWarner Home Video presenteert op 1 mei de DVD release van de komische tienerfilm So Undercover. Tienerster Miley Cyrus speelt de hoofdrol van Molly Morris, een jonge privédetective die undercover moet gaan bij een meidendispuut. Maar of dit geheime nieuwe wapen van FBI gaat werken, valt nog te bezien!

So Undercover
Molly Morris (Miley Cyrus) wordt door de FBI benaderd voor een undercover actie bij een studentenvereniging. Om haar rol overtuigend te kunnen spelen moet deze keiharde privédetective veranderen in een stijlvolle, naïeve universiteitsstudente.  Haar taak is het beschermen van de dochter van een belangrijke getuige voor de FBI. Al snel raakt ze verwikkeld in de alledaagse dilemma’s van een tiener, met alle bijbehorende problemen. Valt ze buiten de groep of weet ze aansluiting te vinden en hoe gaat de date met die knappe jongen? Naarmate de situatie steeds gevaarlijker wordt, komt Molly erachter dat niet iedereen is wie men lijkt te zijn… en dat geldt ook voor haarzelf.

So Undercover is geregisseerd door Tom Vaughan (What happened in Vegas). Jeremy Piven (Entourage), Joshua Bowman (Revenge) en Kelly Osbourne spelen tevens een rol in deze komische tienerfilm. 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina