Levensgroot 3D kunstwerk in Amsterdam van Man on a Ledge.

E One logo


LEVENSGROOT 3D KUNSTWERK IN AMSTERDAM


Bij FAME (Magna Plaza) in Amsterdam is een spectaculaire 3D tekening te bewonderen, waarbij de bezoeker zich op de hoogste verdieping van een wolkenkrabber waant. Het kunstwerk is gemaakt ter gelegenheid van de DVD-release van de actiefilm Man on a Ledge.
In de film staat Sam Worthington op de rand van een wolkenkrabber om zijn onschuld te bewijzen. Bij FAME kun je dit nu zelf ervaren, zonder gevaar voor eigen leven. De 30m2 grote 3D tekening zorgt voor een bijzondere optische illusie en een interactieve ervaring. Het levensechte kunstwerk is uitgevoerd door Planet Streetpainting, een collectief van internationale straattekenaars.

Man on a Ledge Drawing

Het kunstwerk is nog enkele weken te zien bij Fame.

Over Man on a Ledge
Sam Worthington speelt in de spannende actiethriller Man on a Ledge ex-politieagent Nick Cassidy. Hij dreigt zichzelf van het leven te beroven door van het dak van een hotel te springen. De hulpinstanties schakelen de vrouwelijke psycholoog Lydia (Elizabeth Banks) in om de man naar beneden te halen. De actie lijkt een wanhoopsdaad van één man, maar niets is wat het lijkt.

Man on A Ledge is nu verkrijgbaar op DVD en Blu‐ray Disc. Lees hier onze recensie van de Blu-ray Disc.

Recente artikelen

Laatste reacties

deweb  |  21-08-2012

Leuke promotiestunt. Niet heel origineel meer inmiddels, maar wel goed bedacht. Iets toepasselijkers was er niet. Zelf vond ik de film trouwens nog wel aard...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  20-08-2012

sommige mensen kunnen ook alleen azijnpissen.... Ik vind het een geweldig mooi kunstwerk en vind het een geweldig goed initiatief om dit soort kunst met film te...
Lees meer >

WaymannDirector  |  20-08-2012

Al die moeite voor een slechte film en een al even slechte blu-ray transfer...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina