LG komt met de compacte ProBeam HF80J laser beamer

LG komt met de compacte ProBeam HF80J laser beamer

LG HF80J ProBeam

LG Electronics (LG) presenteerde onlangs op de ISE in Amsterdam een nieuwe, zeer compacte Full HD beamer, de ProBeam HF80J. Deze beamer is ideaal voor een enerverende home cinema ervaring, omdat ze is uitgerust met een geavanceerde lasermotor die tot 2.000 ANSI lumen output heeft. Daardoor valt zelfs in een lichte ruimte van video te genieten. De LG ProBeam heeft een slank, gestroomlijnd design en is draagbaar dankzij de innovatieve I-vormige lasermotor. Met een gewicht van slechts 2,1 kg maakt LG met de ProBeam de lichtste Full HD-laser-projector op de markt. Met een levensduur van ongeveer 20.000 branduren hoef je de lamp waarschijnlijk nooit te vervangen!

LG ProBeam HF80JDe ProBeam HF80J beschikt over een optische digitale audio-uitgang, twee HDMI-poorten, een hoofdtelefoon-uitgang en een USB-aansluiting. Via het inventieve Sound Sync Adjustment kan de LG ProBeam worden gekoppeld aan een Bluetooth audio-apparaat, zoals een externe luidspreker of hoofdtelefoon. Via Miracast kan door middel van de ingebouwde draadloze Mirroring-optie heel eenvoudig vanaf een mobiele telefoon, tablet of laptop worden geprojecteerd.

Door middel van het ingebouwde webOS zijn de streamingdiensten als Netflix binnen handbereik. De meegeleverde Magic Remote Control is alles nog veel makkelijker te bedienen.

De LG ProBeam HF80J wordt in april op de Nederlandse markt verwacht. Een prijs is op dit moment nog niet bekend.

LG Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina