Lime-Lights: Sherlock Holmes The Complete Collection

SHERLOCK HOLMES - THE COMPLETE COLLECTION

Vanaf 13 april verkrijgbaar op 3 DVDbox

Sir Arthur Conan Doyle is de bedenker van het personage Sherlock Holmes: tot op de dag van vandaag één van de bekendste en meest vernuftige detectives aller tijden. De verhalen, boeken en films over de Londense detective Sherlock Holmes en zijn assistent Watson zijn wereldberoemd. De spanning en intriges in de verhalen hebben niets aan zeggingskracht ingeboet.

De DVD box Sherlock Holmes bevat een collectie van films met deze bijzondere figuur in de hoofdrol die tot de verbeelding blijft spreken. Naast de verfilming van Sir Arthur Conan Doyle’s allereerste roman “A Study in Scarlet” bevat deze DVD box nog 4 andere originele verfilmingen: “Dressed to Kill”, “Terror by Night”, “The Woman in Green” en “The Secret Weapon”. Tevens bevat deze DVD box een exclusieve documentaire over het leven en werk van de beroemde schepper van Sherlock Holmes. Bijzonder aan de Sherlock Holmes boeken was ondermeer het gebruik van echte locaties. U kunt met deze DVD in de voetstappen treden van Sherlock Holmes, wanneer u de belangrijkste plaatsen in Londen bezoekt waar de mysteries plaatsvonden. U ziet de unieke beelden van de filmscènes die op deze locaties zijn genomen.

Tijdsduur: ca. 410 minuten Geluid: Dolby 2.0 Beeld: 4:3
Prijs: EUR 29,95 Uitgever: Lime-Lights Pictures

Recente artikelen

Laatste reacties

Worp3  |  31-03-2006

Hopelijk zijn zij niet zo slecht qua geluid als siezoen 1 van de TV serie, waar ik een klacht over heb. (Zie ander topic in het forum!)
Lees meer >

chimera01  |  31-03-2006

Ik zou wel eens iets meer informatie willen hebben. Bijvoorbeeld is deze box gelijk aan die ze in Engeland (met Basil Rathbone as SH) hebben uitgebracht of is d...
Lees meer >

Sneaker  |  31-03-2006

Dit klinkt interessant. En een redelijk prijsje ook nog. Nu nog een digipack en dan ligt die bij mij thuis op de mat. Anders wacht ik nog wel even tot de prijs ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina