Little Fockers: vanaf 27 april op DVD en Blu-ray Disc

Paramount


Paramount presenteert:

BEN STILLER EN ROBERT DE NIRO KOMEN WEDEROM SAMEN IN DE KOMEDIE BLOCKBUSTER

 

LITTLE FOCKERS

Vanaf 27 april op Blu-ray™ Combo Pack en DVD Inclusief Alternatieve Opening en Einde  

coverParamount Home Entertainment brengt 27 april Little Fockers, één van de grappigste en meest populaire komedie franchises uit de geschiedenis, op Blu-ray Combo Pack en DVD uit. Al ruim een decennium hebben de capriolen van de Focker-Byrnes familie het publiek aan het lachen gemaakt en staat de wereldwijde box office op bijna $1 miljard. Het allerlaatste hoofdstuk van dit hilarische familieverhaal gaat over een nieuwe mijlpaal in het leven – het opvoeden van kinderen. 

Greg Focker (Ben Stiller) begint eindelijk het respect te verdienen van zijn ex-CIA schoonvader, Jack Byrnes (Academy Award® winnaar Robert De Niro). Er staat hem nog één belangrijke test te wachten: heeft Greg het in zich om de volgende ‘Godfocker’ van de familie te worden? In Little Fockers , het vervolg op de komedie blockbusters Meet the ParentsenMeet the Fockers,  komt de ware sterrencast terug en brengen nieuwkomers een  extra dimensie aan het familieverhaal. De Niro (Everybody’s Fine) en Stiller (Night at the Museum franchise), Oscar® winnaars Dustin Hoffman (Kung Fu Panda) en Barbra Streisand (The Prince of Tides), Blythe Danner (Paul), Teri Polo (Beyond Borders) en Owen Wilson (How Do You Know) schitteren naast nieuwkomers Jessica Alba (Machete), Laura Dern (Jurassic Park) en Harvey Keitel (The Piano) in het grappigste Focker familieverhaal tot nu toe.

Zowel de Blu-ray Combo Pack als de DVD zitten boordevol extra’s, waaronder deleted scenes, een hilarische gag reel, een kijkje achter de schermen bij de opnames van Little Fockers en een nooit eerder vertoonde alternatieve opening en einde! 

coverBONUSMATERIALEN EXCLUSIEF OP BLU-RAY DISC:

  • BLU-RAY EXCLUSIEVE MATERIALEN:
    • Bob and Ben: Castleden Ben Stiller en Robert De Niro kijken terug op de franchise en de evolutie van hun karakters in de Meet the Parents trilogie.
    • Ben and Owen:  Gemiddeld iedere 1,3 jaar delen Owen Wilson en Ben Stiller het witte doek.  Little Fockers is hun 10e film samen. In dit duo-interview onthullen Ben en Owen de geheimen van hun gezamenlijke succes.

 BLU-RAY DISC en DVD BONUSMATERIALEN:

  • GAG REEL
  • DELETED SCENES
  • NOOIT EERDER VERTOONDE ALTERNATIEVE OPENING EN EINDE
  • BEHIND THE SCENES:
    • MAKING OF A GODFOCKER: Een kijkje achter de schermen bij Little Fockers.  Iedereen is terug in dit knotsgekke laatste en derde deel van de Meet the Parents Trilogie en dit deel brengt alles bij elkaar. De ware sterrencast bestaande uit Ben Stiller, Robert De Niro, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Barbara Streisand, Blythe Danner en Terri Polo is terug en nieuwkomers Harvey Keitel, Jessica Alba en Laura Dern maken de komedie compleet.    
    • BOUT TIME:  Een  grappig kijkje achter de schermen bij de climax vechtscène tussen Greg en Jack.
  • THE FOCKER FOOT LOCKER:  Een verzameling clipjes uit de film van iedere keer dat iemand een versie van “Focker” uitspreekt.
  • THEATRICAL TRAILERS EN MEER!
TECHNISCHE INFORMATIE

Releasedatum: 27 april  2011
Speelduur: 1 uur, 38 minuten
Beeld: 1.85:1
Kijkwijzer: 12; sex en grof taalgebruik
Consumentenadviesprijs: € 19,99 (DVD), € 29,99 (Blu-ray Disc)


Recente artikelen

Laatste reacties

Gandalf the funny  |  20-03-2011

30,- voor zo'n film??? Wel erg veel. Lijkt me stug
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina