Living Colour: januari & februari releases op DVD

Living Colour


Living Colour Entertainment: DVD releases in januari en februari.

 

THE MAN WHO LOVED YNGVE

Synopsis
coverNovember 1989, de Berlijnse muur valt. In het Noorse Stavanger heeft de 17-jarige Jarle Klepp geen benul wat er daardoor allemaal zal veranderen. Hij heeft namelijk alles al wat hij zich kan wensen: de leukste vriendin van de wereld en de coolste vrienden, waarmee hij in Stavanger's hardste punkband speelt: de "Mattias Rust Band". Dan komt er een nieuwe, mooie, jongen in de klas, Yngve. Hij leidt een totaal ander leven dan Jarle en zijn vrienden; hij luistert naar de muziek van Duran Duran en speelt tennis. Desondanks voelt Jarle de drang om met Yngve af te spreken en doen ze dingen samen waar hij nooit van hield……. Langzaam aan sluit de verwarde Jarle zich voor iedereen af en ervaart hij hoe het is om zich alleen te voelen.

Regie: Stian Kristiansen
Cast: Rolf Kristian Larsen, Arthur Berning, Ole Christoffer Ertvåg

Taal: Noors
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 89 min
Beeld: 16x9 - 1.78:1
Audio: Dolby Digital 5.1 - Dolby Digital 2.0
Genre: Drama
Extra: Trailer

Verkrijgbaar vanaf 21 januari.

 

I’LL NEVER DIE ALONE

Synopsis:
coverVier studentes en vriendinnen reizen terug naar hun familie over de afgelegen vlakten van La Plata, Argentinië. Onderweg zijn ze per ongeluk getuige van een gruwelijke misdaad die gepleegd wordt door een bende lokale criminelen. Ze worden gevangen genomen, op wrede wijze verkracht en sommigen van hen worden zelfs als beesten afgeschoten… De overlevende vrouwen zweren wraak...en met nietsontziende doortastendheid jagen ze de mannen op tot het bittere en bloedige eind.

Een film vol geweld en wraak met invloeden van beroemde genreklassiekers als ' I Will Spit On Your Grave’, ‘Lipstick’, ‘They Call Her One Eye", ‘The Bride Wore Black’, ‘The Last House On the Left’ en ‘Rashomon’.

Regie: Adrián García Bogliano
Cast: Andres Aramburu, Gimena Blesa, Leonardo Canga

Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 84 min
Beeld: 16x9 - 1.78:1
Audio: Dolby Stereo 2.0
Genre: Horror

Verkrijgbaar vanaf 11 februari.

 

DER BLAUE ENGEL (1-Disc)

Synopsis:
coverProfessor Rath is een seksueel onderdrukte onderwijzer van een jongensschool. Nadat hij er achter is gekomen dat zijn studenten Franse kaarten met afbeeldingen van nachtclub zangeressen verzamelen gaat hij op zoek naar de bron van deze verderfelijkheid. In de schimmige nachtclub ‘Der Blaue Engel’ maakt hij kennis met de verleidelijke Lola-Lola (Marlene Dietrich) die op het toneel staat met een hoge hoed, kousen en blote dijen. Daarmee is Rath’s strikte vroomheid in één klap verdwenen. Hij wordt schaamteloos ingepalmd door de verleidelijke stem van de ordinaire verleidster die “Ich bin von Kopf bis Fuss auf Liebe eingestellt” zingt. Verteerd door verlangen en gekweld door zijn rigide opvoeding, laat Professor Rath het toe zich te verlagen tot persoonlijke vernedering.

Debuutfilm van één van Hollywoods grootste actrices: Marlene Dietrich.
Recent gerestaureerde versie van de film
Special edition van Der Blaue Engel is reeds leverbaar

Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 106 min
Beeld: 4x3
Audio: Dolby Stereo 2.0
Genre: Speelfilm

Verkrijgbaar vanaf 11 februari.

Recente artikelen

Laatste reacties

John Tak  |  10-01-2010

Februarie....??
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina