Lost River en Zurich binnenkort verkrijgbaar via Cineart op DVD

Twee DVD-releases via Twin Pics/Cineart op 26 juni

LOST RIVER

Lost River DVDIn de verlaten stad Lost River doet de alleenstaande moeder Billy (Christina Hendricks) er alles aan om het huis te behouden waarin ze met haar twee kinderen woont. Ze neemt daarom een baan aan als performance act in een macabere club waar Cat (Eva Mendes) de hoofdact is. Ondertussen helpt haar tienerzoon Bones (Iain De Caestecker) mee door op zijn broertje te passen en schrootafval te verzamelen voor de verkoop. Daarbij moet hij het opnemen tegen Bully (Ian Smith) die de scepter zwaait in de verlaten straten van Lost River. Het is het buurmeisje Rat (Saoirse Ronan) dat Bones vertelt over de vloek van Lost River. Een vloek die hij besluit te doorbreken.

LOST RIVER is het regiedebuut van Ryan Gosling (DRIVE, BLUE VALENTINE) en werd geselecteerd voor Un Certain Regard  op het filmfestival  van Cannes in 2014

Lengte: 102 min.
Land: USA
Jaar: 2014
Genre: Drama, Fantasy
Cast: Christina Hendricks, Saoirse Ronan. Eva Mendes, Ben Mendelsohn

 

ZURICH

Zurich DVDIn een wanhopige poging om het verleden te vergeten, zwerft Nina (Wende Snijders) langs de snelwegen van Europa. Ze ontmoet de Duitse vrachtwagenchauffeur Matthias (Sascha Alexander Gersak) en reist met hem mee. Maar veel over wie zij is, laat Nina niet los. Langzaamaan wordt duidelijk dat Nina zich ophoudt in de truckerswereld omdat ze gedreven wordt door de pijn van het ultieme verraad dat haar is overkomen.

ZURICH is een film van Sacha Polak (HEMEL, NIEUWE TIETEN) met Wende Snijders die in deze film haar speelfilmdebuut maakt.

Lengte: 84 min.
Land: Nederland, Duitsland, België
Jaar: 2015
Genre: Drama
Extra: Tower song video

Twin Pics

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Oudlid_X5  |  24-06-2015

Lost River is te gek! (y) Maar die ga ik op BR importen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina