Margot at the Wedding vanaf 14 augustus op DVD

Margot At The Wedding
Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh en Jack Black in een gewaagde komische survivaltocht door ingewikkelde familieperikelen

Een scherpzinnige en ironische kijk op familiedynamiek en de vreemde manieren waarop we liefde voor elkaar tonen… Op 14 augustus 2008 verschijnt van regisseur Noah Baumbach (The Squid And The Whale) de scherpzinnige komedie MARGOT AT THE WEDDING op dvd bij Paramount Home Entertainment Benelux. MARGOT AT THE WEDDING, met Academy Award® winnaar Nicole Kidman (Cold Mountain), Jennifer Jason Leigh (The Jacket) en Jack Black (The Holiday), biedt een eerlijk en vaak humoristisch kijkje in het leven van twee zussen die elkaars beste vrienden zijn — en dat is misschien wel hun grootste probleem. Aan de vooravond van de bruiloft van haar zus Pauline (Leigh) met een werkeloze, depressieve, muzikant/artiest (Black), verschijnt Margot (Kidman) onverwacht in het huis waar de familie verblijft om de verbroken zusterlijke band te herstellen en haar soort ‘steun’ aan te bieden. Wat volgt is een zeer eerlijke en grappige blik op familieneuroses, familiegeheimen en onbreekbare banden. De dvd MARGOT AT THE WEDDING bevat een gesprek met Noah Baumbach en zijn vrouw, actrice Jennifer Jason Leigh, plus twee bioscooptrailers.

Synopsis:
Margot at the Wedding van Oscar® genomineerde schrijver/regisseur Noah Baumbach (The Squid and the Whale) is een grappige, innemende en liefdevolle film over de absurde en soms zeer pijnlijke relaties tussen tweelingen. Met “uitstekend acteerwerk” (Vrouw.nl) van Oscar® winnares Nicole Kidman en Golden Globe genomineerde Jennifer Jason Leigh, legt deze film alle aspecten van de menselijke komedie bloot. Margot (NICOLE KIDMAN), een superintelligente schrijfster van korte verhalen met een vlijmscherpe tong besluit spontaan een reisje te maken naar de bruiloft van haar vrijdenkende zusje Pauline (JENNIFER JASON LEIGH) van wie ze vervreemd is geraakt. Margot arriveert samen met haar zoon Claude als een wervelwind. Vanaf het allereerste moment dat ze Pauline’s verloofde ontmoet, de werkeloze artiest Malcolm (JACK BLACK), begint ze twijfel te zaaien over hun op handen zijnde huwelijk.Wat volgt is een film “vol schitterende, intellectuele humor”.

Extra’s:
- Een gesprek met Noah Baumbach en Jennifer Jason Leigh
- Bioscooptrailers

Adviesprijs: € 19,99
Speelduur: 92 minuten
Leeftijd: 12 geweld, sex en groftaalgebruik

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  22-05-2008

Lijkt me wel aardig maar wacht wel gewoon tot die op tv komt. Kan ik hem altijd nog kopen en zal dan flink wat in prijs gezakt zijn.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina