Mei releases van Dutch Filmworks op DVD en Blu-ray Disc

Dutch Filmworks brengt in mei de volgende releases uit op DVD en Blu-ray Disc:


ARBITRAGE

“Richard Gere’s performance is too good to ignore. He is at the peak of his powers!” - Rolling Stone

coversRobert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter, die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.

CAST Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth
REGIE Nicholas Jarecki

GENRE Drama, Thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 107 minuten
KIJKWIJZER

ADVIESPRIJS DVD € 17,99 Blu-ray Disc € 19,99

RELEASEDATUM 28.05.2013

 

VAN GOGH - EEN HUIS VOOR VINCENT

coverEen bijzondere dramaserie waarin de kijker de onbegrepen kunstenaar Vincent van Gogh leert kennen door de ogen van Vincent Willem, neef en enige erfgenaam van de schilder.In deze vierdelige miniserie leert de kijker Vincent van Gogh (Barry Atsma) kennen door de ogen van Vincent Willem (Jeroen Krabbé), neef en enig erfgenaam van de schilder. Aan de hand van brieven, tekeningen en schilderijen duikt Vincent Willem (1890-1978) in het bijzondere levensverhaal van zijn oom (1853-1890).
Vincents mislukte liefdesleven, zijn turbulente relatie met zijn broer en ouders, zijn onmogelijke vriendschap met Paul Gauguin, zijn groeiende psychische problemen en zijn opname in een inrichting voor geesteszieken maken een onuitwisbare indruk op zijn neef. Vincent Willem ontdekt dat Vincent voortdurend strijd voerde met het leven en zichzelf: schilderen als een bezetene, maar nooit tevreden zijn, nooit voldaan, altijd streven naar beter en meer. En altijd op zoek naar een thuis, een gezin, rust in zijn hoofd en vrede met zichzelf.

Uniek bonusmateriaal:
Extra disc met documentaire ‘het schildersleven van Vincent van Gogh’, duur: 60 minuten • making of • slideshow meesterwerken • boek Vincent van Goghs meesterwerken (108 pagina's) • 20 artcards

CAST Barry Atsma, Jeroen Krabbé, Betty Schuurman
REGIE Pim van Hoeve (Bernhard Schavuit van Oranje)

GENRE Drama
TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR 4 x 43 minuten
ADVIESPRIJS DVD € 39,99

RELEASEDATUM 14.05.2013

 

ASPE SEIZOEN 9

Het complete 9e seizoen van de populaire ‘Vlaamse 'Baantjer' dat momenteel wordt uitgezonden op VTM.

coverHoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) en zijn team zijn terug in het negende – en tevens voorlaatste – seizoen van deze populaire politieserie en nog steeds tegen het prachtige decor van Brugge. Meedogenloze gijzelnemers, al dan niet corrupte politici, koele moordenaars en zelfs internationale spionagenetwerken: het onderzoek van Van In en zijn collega’s legt naar goede gewoonte de diepste geheimen bloot. Zet je schrap voor dertien nieuwe en spannende misdaadverhalen.

CAST Herbert Flack, Ludo Hoogmartens, Michel van Dousselaere, e.a.
REGIE Diversen

GENRE Detective
TAAL Nederlands gesproken
SPEELDUUR 13 x 45 minuten
ADVIESPRIJS DVD € 29,99

RELEASEDATUM 14.05.2013

 

CSI: NEW YORK 8.2

coverHet tweede deel (9 afleveringen) van het achtste seizoen van de populaire spin-off van Crime Scene Investigation. In de stad die nooit slaapt werkt het team forensische rechercheurs onder leiding van Mac Taylor (Gary Sinise) de klok rond om moordzaken op te lossen. Met een combinatie van ouderwets speurwerk en moderne onderzoekstechnieken speuren ze de daders op. In seizoen 8 keert Mac met dubbele gevoelens terug naar het werk dat hem het beste ligt: CSI. Het team krijgt dit keer onder andere te maken met vermoorde studenten, een autodievegge die de verkeerde wagen steelt en een oude vijand die nieuwe slachtoffers maakt…

Extra’s: bonusdocumentaires Flash to the past & The Magic Eight

CAST Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper e.a.
REGIE Diverse regisseurs

GENRE Thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 9 x 48 minuten
ADVIESPRIJS DVD € 29,99

RELEASEDATUM 28.05.2013

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina