Mooiste! Weer de Leeuw 2005 - 2007 vanaf 31 augustus op DVD

Mooiste! Weer de Leeuw 2005 – 2007 (2 DVDbox)
Het grappigste, ontroerendste en meest sprankelende van Mooi! Weer De Leeuw

Dosis Humor - Alle 50 Keileuk (2 DVDbox)
Vijftig hoogtepunten uit de cabaret- en amusementswereld

Allebei vanaf 31 augustus op een 2 DVD-box


Mooiste! Weer de Leeuw 2005 – 2007 (2 DVDbox)
Uit de 120 afleveringen van het succesvolle VARA televisieprogramma ‘Mooi! Weer De Leeuw’ uit de jaren 2005 – 2007, zijn de meeste bijzondere fragmenten bijeengebracht op de 2 DVD-box Mooiste! Weer de Leeuw 2005-2007 die Disky i.s.m. VARA uitbrengt op 31 augustus.

Onder de bezielende leiding van Paul de Leeuw en het orkest van Cor Bakker is Mooi! Weer de Leeuw een gezellig familiair en vaak hilarisch programma. Op zijn eigen onnavolgbare wijze vervult Paul de Leeuw opvallende en vaak merkwaardige wensen uit het publiek. De meest onverwachte, bijzondere of spectaculaire zijn op de DVD terug te vinden.

Daarnaast komen natuurlijk andere bekende items uit het programma aan bod. In ‘Pauls verkleedkist’ doet Paul verschillende typetjes na, bij het zien van ‘Teringzooi-tv’ vraag je je af hoe die studio ooit weer schoon wordt en in ‘VIP-tv’ zien we kijkers in die ene speciale rol die ze altijd nog eens wilden spelen. En hoe kwam Adje ook alweer in het programma terecht?

De 2 DVD-box Mooiste! Weer de Leeuw 2005-2007 biedt ruim 4 uur van het beste, mooiste, grappigste en meest bijzondere van ‘Mooi! Weer De Leeuw’, inclusief fragmenten die nooit eerder op televisie te zien waren. De spraakmakende interviews en optredens van Paul de Leeuw met o.a. Robbie Williams, Ilse DeLange, Chris Zegers, en Jan Smit ontbreken vanzelfsprekend niet.

Bonusmateriaal
Als extra de drie lievelingsfragmenten van Paul de Leeuw en een kijkje achter de schermen.

Consumentenadviesprijs: €17.99


Dosis Humor – Alle 50 Keileuk
De vijftig beste en meest hilarische fragmenten van Herman Finkers, Paul de Leeuw, Youp van ’t Hek, Najib Amhali, Waardenberg & de Jong, Bert Visscher, Acda en de Munnik, Wim Kan, Dorus, Wim Helsen en nog veel meer. De topfragmenten zijn afkomstig uit eerder uitgezonden shows op VARA TV. De vier uur durende DVD biedt een verbazingwekkende stroom aan beelden vanaf de pionierstijd van televisie tot aan heden.  Kortom, een uniek overzicht van het afgelopen televisie tijdperk; het beste van VARA televisie met een flinke dosis humor!

De DVD Dosis Humor – Alle 50 Keileuk is verkrijgbaar bij alle entertainment winkels en warenhuizen en vormt een onderdeel van de ‘Dosis Humor’ campagne, waarop tijdelijk een prijsverlaging van kracht is (bij aankoop van een DVD uit de collectie Dosis Humor krijgt men € 2,50 retour).

De campagne ‘Dosis Humor’ bevat de volgende cabaret titels:
• Kopspijkers: Hoogtepunten 3
• Erik Van Muiswinkel - Antiquariaat Oblomow
• Lebbis W2P (Welcome To Paradise)
• Jansen Praat & Dolf Durft
• Vliegende Panters - Daar Vliegende Panters II
• Kinderen geen bezwaar 3
• Mike & Thomas Show: seizoen 2
• Mike & Thomas Show: seizoen 3
• Dosis Humor
• Mooiste! Weer de Leeuw

Consumentenadviesprijs: €17.99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina