Nagelbijtende spanning vanaf 22 juli op DVD en VOD

Nagelbijtende spanning vanaf 22 juli op DVD en VOD

 

Mafiosa seizoen 5


Het vijfde en alweer laatste seizoen van de succesvolle Franse misdaad-thriller Mafiosa. De Canal Plus-serie, bedacht door Hugues Pagan, speelt zich af op het mooie Corsica waar een vrouw op gruwelijke wijze aan de top van de maffia komt. De hoofdrollen worden vertolkt door Hélène Fillières (Lady Chatterley), Eric Fraticelli (Un long dimanche de fiançailles), Phareelle Onoyan (Lapin aux cèpes), Bruno Magne, Philippe Corti e.v.a. In het laatste seizoen is Sandra Paoli een stuk harder geworden. In het vierde seizoen ontsnapte ze op het nippertje aan een moordaanslag, gepleegd door haar ex-medewerkers. Kort daarop werd ze gearresteerd vanwege de moord op haar broer. Nu neemt Sandra deel aan een reconstructie van deze moord. Wegens gebrek aan bewijs wordt ze op vrije voeten gesteld. De politie is woest en verwacht dat het snel tot een afrekening zal komen tussen Sandra en haar mannen. In afwachting daarvan worden alle betrokkenen streng in de gaten gehouden. De beeldschone maffiabazin krijgt het kortom zwaar te verduren in dit finale vijfde seizoen!

Releasedatum 22 juli op DVD en VOD

Speelduur: 400 minuten (8 x 50 minuten)

Taal: Frans gesproken, Nederlands ondertiteld

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Kijkwijzer: 12, Geweld, Angst



Inspector Morse seizoen 1 en seizoen 2


Maak kennis met de flamboyante speurder Inspector Morse en zijn liefde voor muziek, bier en zijn klassieke Jaguar Mark II. Met zijn betrouwbare assistent Lewis onderzoekt Morse de meest fascinerende moordzaken in en rond de statige universiteitsstad Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Het bijzondere van deze nieuwe dvd-uitgaven is dat de afleveringen digitaal geremasterd zijn. Zo scherp hebben zelfs de trouwste fans Inspector Morse nog nooit gezien! De tv-serie Inspector Morse, bekroond met maar liefst 6 Bafta’s (de belangrijkste Engelse film- en televisieprijs), is gebaseerd op de detectiveromans van Colin Dexter. Met Morse deelt Dexter zijn passie voor Wagner, kruiswoordpuzzels, bier en vrouwen.  

In de meeste afleveringen vertolkt de schrijver zelf een kleine rol, als één van de bierdrinkende pubgasten, koorlid of passant. Inspector Morse wordt vertolkt door John Thaw (Kavanagh QC, The Return of Sherlock Holmes: The Sign of Four) en zijn assistant Lewis door Kevin Whateley (Lewis, New Tricks - Congratulations). In belangrijke bijrollen zien we onder meer in seizoen 1 Gemma Jones (Trial & Retribution, Duchess of Duke street), Barbara Flynn (Hornblower, Cranford), Michael Gough (Batman, Sleepy Hollow) en Roger Lloyd Pack (The Borgias, Harry Potter) en in seizoen 2 zien we Kenneth Cranham (Valkyrie, Rome), Elizabeth Hurley (Austin Powers, Bedazzled), Julia Sawalha (Absolutely Fabulous, Lark Rise to Candleford, Cranford) en Amanda Burton (Silent Witness).

Inspector Morse Serie 1

Releasedatum 22 juli op DVD en VOD

Speelduur: 300 minuten (3 x 100 minuten)

Beeldformaat: 4:3

Audio: Dolby Digital 5.1

Kijkwijzer: 16

Inspector Morse Serie 2

Releasedatum 22 juli op DVD en VOD

Speelduur: 400 minuten (4 x 100 minuten)

Beeldformaat: 4:3

Audio: Dolby Digital 5.1

Kijkwijzer: 16

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  24-06-2014

Dat is een nieuwe DVD-feature Michael, wel een beetje bijblijven... ;-) De eerste ken ik zelf niet. De tweede is natuurlijk een vrij populaire serie, waar inmi...
Lees meer >

Michael Hamers  |  24-06-2014

Ik wist niet dat spanning mijn nagels kon afbijten :P Deze serie is volledig langs mij heen gegaan. Is het wat?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina