Natuurdocumentaire Levende Rivier nu verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en als boek

Van de maker van De Nieuwe Wildernis

LEVENDE RIVIER

Vanaf heden verkrijgbaar op DVD & Blu-ray én als fotoboek

Levende Rivier DVD, Blu ray Boek

De natuurdocumentaire Levende Rivier neemt de kijker mee op een ontdekkingstocht langs de Nederlandse rivieren (alleen de Rijn). De prachtige natuur die Nederland rijk is wordt op een bijzondere en indrukwekkende manier in beeld gebracht. Regisseur en presentator Ruben Smit neemt de kijker mee aan de hand van zijn persoonlijke memoires. Smit maakte eerder zijn regiedebuut met de veelbekroonde natuurdocumentaire De Nieuwe Wildernis. De Nieuwe Wildernis ontving zowel de Gouden Kalf publieksprijs voor “Beste Film” als een Rembrandt Award voor “Beste Nederlandse Film”. Vanaf vandaag is de bijzondere natuurdocumentaire Levende Rivier, bestaande uit 4 afleveringen, verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Tegelijkertijd wordt een gelijknamig boek uitgebracht die een weerslag bevat van de reis die Smit maakte tijdens de opnames van Levende Rivier. Het boek bestaat uit een compilatie van prachtige stills en foto’s van hetNederlandse rivierengebied, af en toe ondersteund met korte quotes of verwonderingen.

Over Levende Rivier
Vaar mee met Ruben Smit (De Nieuwe Wildernis) in zijn kano op zijn tocht dwars door Nederland, van Lobith tot de Noordzee. Vanaf het water kan hij het huidige Nederlandse rivierengebied op unieke wijze ervaren. In alle seizoenen, op bijzondere momenten. Een spectaculair, nieuw waterland, een landschap van nevengeulen en rivierduinen, van ooibossen en kwelmoerassen. Op zoek naar bever en lepelaar, ringslang en rivierrombout, zeearend en zomersneeuw. Vaar mee op zijn reis door een uniek, nieuw Nederland.

Levende Rivier is een indrukwekkende natuurdocumentaire in vier etappes. Via persoonlijke memoires gaat Smit iedere aflevering verder de rivier af. Het is een expeditie met avontuurlijke overnachtingen langs onbekende waterwegen. De beelden van alle planten en dieren op zijn tocht zijn vastgelegd in hoge kwaliteit. Ruben brengt bovendien de natuur door zijn enthousiasme dichtbij. Word zijn reisgenoot!

Specificaties DVD & Blu-ray
Speelduur: 120 minuten (4 x 30 minuten)
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: Alle Leeftijden
Beeldformaat: 16:9 (DVD) 1080P (BD)
Audio: Dolby Digital 5.1 (DVD) 5.1 DTS (BD) |
Adviesprijs: €19,99

Specificaties boek
Aantal pagina’s: 200
Afmeting: (H x B x L) 27mm x 306mm x 348 mm
Taal: Nederlands |
ISBN nummer: 9789490989101

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina