Nieuw op DVD van DC Comics vanaf 31 mei - Teen Titans: The Judas Contract

De ultieme strijd om gerechtigheid

TEEN TITANS: The Judas Contract

Teen Titans The Judas Contract DVD

Vanaf 31 mei verkrijgbaar op DVD

Warner Bros. Home Entertainment brengt op 31 mei Teen Titans: The Judas Contract uit op DVD. Deze opvolger van Justice League vs. Teen Titans is de 28ste animatiefilm in de DC Universe Animated Original films. In deze spannende animatiefilm moeten de Teen Titans hun vijand Brother Blood proberen te stoppen. Ze gaan hier zo in op dat ze niet merken dat er een verrader in hun groep zit... De echte DC Comics fans mogen deze DC Universe animatiefilm, geschreven door Bryan Q. Miller (Smallville, Defiance), absoluut niet missen.

Synopsis Teen Titans: The Judas Contract:
De Teen Titans - Beast Boy, Raven, Blue Beetle, Robin en Nightwing – vormen met elkaar een sterk team die strijdt tegen het kwaad. Maar dan krijgen ze er een nieuw teamlid bij, de mysterieuze en krachtige Terra. Terra is een meisje met macht over aarde en steen, maar er lijkt nog meer met haar aan de hand te zijn. Ondertussen is Brother Blood ontwaakt en ligt net als Deathstroke op de loer om onverwachts toe te kunnen slaan.

Is de nieuwste aanwinst van het team een bondgenoot of een bedreiging? En wat zijn de plannen van huurling Deathstroke voor de Titans? Je ziet het in de spannende superheldenfilm Teen Titans: The Judas Contract.

Releasedatum: 31 mei 2017
Speelduur: 80 minuten
Kijkwijzer: 6

Teen Titans Judas Contract Screenshots

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina