Nieuwe Dutch Filmworks releases op DVD en Blu-ray Disc in juli

Dutch FilmWorks Home Entertainment releases voor Juli


USHI MUST MARRY

“USHI よりも良好 であった SUSHI”

coversIn deze doldwaze komedie moet Ushi Hirosaki, het populaire typetje van Wendy van Dijk, volgens de Japanse traditie voor haar 30e trouwen. Omdat de tijd dringt besluit haar familie haar uit te huwelijken aan een enorme sumoworstelaar. Een nogal ongelukkige combinatie zo blijkt al snel, dus besluit Ushi zelf op zoek te gaan naar een leukere kandidaat. Maar dan moet ze zichzelf eerst omtoveren tot ideale vrouw! Ze reist de halve wereld over, van Londen en Parijs tot aan glamoureus Hollywood, om haar droomman te vinden. Onderweg doet ze dappere pogingen om bijvoorbeeld tafelmanieren te leren en haar Japanse accent kwijt te raken. Dat loopt natuurlijk uit op een avontuur vol gênante en hilarische situaties.

CAST Wendy van Dijk, Hiromi Tojo, Patrick Dempsey, Uri Geller
REGIE Paul Ruven (Gangsterboys)

GENRE Komedie
TAAL Nederlands/Engels/Japans gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 96 minuten
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD € 17,99 Blu-ray € 19,99

RELEASEDATUM 02.07.2013

 

MOVIE 43

BEVAT DE VOLLEDIGE, ONGECENSUREERDE VERSIE DIE NIET IN DE BIOSCOOP TE ZIEN WAS!

coversNeem een paar hilarische regisseurs, voeg een briljante megacast toe, mix dit met gestoorde grappen, laat alle grenzen weg en neem afstand. Heel veel afstand. De stomende komedie Movie 43 wordt geserveerd door Peter Farrelly van de Farrelly’s (Something About Mary, Dumb & Dumber) en is één van de meest schokkende, originele en absurde komedies ooit gemaakt.

CAST Anna Farris, Terrence Howard, Elizabeth Banks, Hugh Jackman, Sean W. Scott, Halle Berry, Chloë Grace Moretz, Naomi Watts, Kate Winslet, Kate Bosworth, Emma Stone, Justin Long, Josh Duhamel, Gerard Butler, Richard Gere, Johnny Knoxville
REGIE o.a. Peter Farrelly, Bob Odenkirk, Elizabeth Banks, Brett Ratner, Griffin Dunne

GENRE Komedie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 94 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 17,99 Blu-ray € 19,99

RELEASEDATUM 02.07.2013

 

BROKEN CITY

“Een zinderende all-star thriller”

coversIn deze broeierige thriller draait het om macht, verraad en vertrouwen in de corrupte kringen van de New Yorkse bestuurders. Burgemeester Nicholas Hostetler (Russell Crowe) vermoedt dat zijn vrouw Emily (Catherine Zeta-Jones) een buitenechtelijke affaire heeft. Na wat speurwerk kan privédetective en ex-politieman Billy Taggart (Mark Wahlberg) dat bevestigen. Maar als niet veel later het dode lichaam van Emily’s minnaar opduikt, raakt Taggart tegen zijn wil verstrikt in een web van politieke corruptie, vastgoedschandalen en smeergelden. Taggart laat zich echter niet voor het bureaucratische karretje spannen en besluit terug te slaan. Maar dan volgens de wetten van de straat.

CAST Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones
REGIE Allen Hughes (The Book of Eli)

GENRE Thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 109 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 17,99 Blu-ray € 19,99

RELEASEDATUM 16.07.2013

 

THÉRÈSE DESQUEYROUX

coversBernard tolereert de sterke wil van zijn intelligente vrouw, maar hij kan niet voorkomen dat Thérèse zich opgesloten voelt en verveeld raakt. Het saaie leven op het platteland en de middelmatigheid van haar man wakkeren dromen over Parijs aan. Dromen over meer inspiratie, cultuur en uitdaging. Een wanhopige poging haar lot te veranderen loopt echter verkeerd af. Ze verliest niet alleen haar gezicht voor beide families, maar ook haar laatste hoop op vrijheid.
Thérèse D. brengt de hartverscheurende lijdensweg van een ijzersterk karakter ontroerend en meeslepend in beeld Berlijn- en Cannes winnaar Claude Miller overleed op 4 april 2012. Zijn laatste film Thérèse Desqueyroux werd geselecteerd als slotfilm van het Festival de Cannes.

CAST Audrey Tautou, Gilles Lellouche, Anaïs Demoustier
REGIE Claude Miller (A Secret)

GENRE Drama
TAAL Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 110 minuten
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD € 17,99 Blu-ray € 19,99

RELEASEDATUM 30.07.2013

 

FALCÓN

“EEN DUISTERE THRILLER DIE ZICH KAN METEN MET THE KILLING EN WALLANDER”

coversJavier Falcón is inspecteur moordzaken in het Spaanse Sevilla. Zijn privéleven is een ramp en hij wordt voortdurend geplaagd door herinneringen aan een duister verleden dat hij angstvallig verborgen houdt voor zijn collega’s. Maar als het gaat om het oplossen van ingewikkelde zaken is hij de beste.

THE BLIND MAN OF SEVILLA - PART I & II
Wanneer een rijke restauranteigenaar wordt vermoord, verdenkt de politie zijn vrouw. Die heeft immers een motief: de man ging vreemd. Maar Falcón denkt niet dat de zaak zo simpel is. Sterker, wanneer een tweede slachtoffer wordt gevonden, doet hij een schokkende ontdekking: de moordenaar probeert Falcón iets duidelijk te maken. De zaak blijkt verband te houden met Falcóns duistere verleden!

THE SILENT AND THE DAMNED - PART I & II
Een projectontwikkelaar wordt dood aangetroffen. Falcóns superieuren denken dat het om zelfmoord gaat, maar wanneer een tweede slachtoffer opduikt, een Chileense journalist bij wie de tong is afgesneden, weet hij zeker dat iemand deze twee mannen het zwijgen wilde opleggen. Maar waarom? Het onderzoek leidt Falcón naar een pedofi el netwerk en schimmige politieke intriges…

CAST Marton Csokas, Hayley Atwell, Bernard Hill
REGIE Pete Travis & Gabriel Range

GENRE Detective/ thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 176 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 Blu-ray € 24,99

RELEASEDATUM 16.07.2013

 

BBC EARTH: WILD ARABIA

coversHet Arabische Schiereiland bevat een adembenemende aaneenschakeling van woestijnen, natuurgebieden, steden en zeeën, boordevol mysterie en romantiek. Deze prachtige serie onthult de landschappen, de natuur, de mensen en de rijke historie van dit schiereiland. Het Arabische Schiereiland is voor veel westerlingen een volstrekt onbekend gebied. En dat terwijl het rijk is aan dramatische landschappen, exotische planten en dieren en eeuwenoude cultuur. De drie afleveringen van deze serie kijken naar het verleden, heden en de toekomst van Arabië. De eerste aflevering, Sun, Sand and Stars, duikt in de eeuwenoude geheimen van de Arabische woestijn. Mountains of the Monsoon volgt de dieren die in de bergen op zoek zijn naar iets zeldzaams: water. Changing Arabia draait om de veranderende relatie tussen mens en natuur in Arabië, onder invloed van oliehandel en technologie.
Dit is de definitieve reis door het Arabisch Schiereiland: van de zandduinen in Saudie-Arabië tot de dichte bossen van Jemen en van het kustgebergte van Oman tot de ultramoderne wolkenkrabbers langs de Perzische Golf!

CAST Ingesproken door Alexander Siddig
REGIE Chadden Hunter

GENRE Natuurdocumentaire
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 150 minuten
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 Blu-ray € 22,99

RELEASEDATUM 30.07.2013

Verder ook verkrijgbaar:

Spiders 3D - 30-7-2013 DVD: € 14,99 Blu-ray Disc: € 17,99
BBC Earth - Secret Life of Dogs - 2-7-2013 DVD: € 12,99 Blu-ray Disc: € 14,99
BBC Earth - Snow Babies - 2-7-2013 DVD: € 12,99 Blu-ray Disc: € 14,99
Grootste Kastelen van Europa - 16-7-2013 DVD: € 12,99

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina