Nieuwe DVD Theatershow Jörgen Raymann



Theatershow ‘Nummer 13688’ Jörgen Raymann 20 maart uit op DVD en CD

Op 20 maart 2009 komt de theatershow Nummer 13866 van Jörgen Raymann uit op DVD en CD. De succesvolle show Nummer 13866, die in 2008 is opgenomen, gaat over nummers. Een nummertje trekken, een nummertje maken, een nummertje zijn, tegenwoordig bepalen nummers ons leven. Zonder sofinummer bestaat een mens bijvoorbeeld niet. Sloeg men in het stenen tijdperk de aanstaande bruid met een knots de schedel in, nu vragen wij een meisje om haar nummer. Jörgen Raymann, tijdens de wiskundelessen regelmatig op zijn nummer gezet, beantwoordt in dit programma belangrijke vragen als: ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Wat is de wortel uit 7?’ Na zijn ode aan het rood-wit-blauw in zijn vorige programma In Holland staat mijn huis, presenteert hij nu een avondje numerologie à la Raymann. De DVD en CD zullen vanaf 20 maart in de winkels liggen.

Biografie
Jörgen Raymann werd geboren op 13 augustus 1966 in Amsterdam, maar groeide op in Suriname. Hij studeerde economie in Rotterdam en begon, eenmaal terug in Suriname, cabaretdiners te organiseren in Paramaribo. Zijn derde cabaretprogramma Mi Kondre Tru (over Suriname en Surinamers) was het eerste waarmee hij ook naar Nederland kwam. Het werd zo’n succes dat hij zich meer en meer op Nederland ging richten. Hij werd in 1999 vaste presentator van de NPS-serie Comedy Factory en kreeg in 2001 zijn eigen late-night televisieprogramma Raymann Is Laat. In januari 2001 vestigde het gezin Raymann zich definitief in Nederland.

Recente artikelen

Laatste reacties

Menno Hagendoorn  |  24-03-2009

Heb deze voorstelling in Capelle gezien en vond hem heeeeel erg tegenvallen. Veel te pretentieus, rommelig en vooral niet grappig. Zondag in het Luxor zijn nieu...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina