Optoma maakt met UHD550X 4K projectie betaalbaar

TV, gaming en film fans kunnen nu genieten van indrukwekkende beelden van 4K bioscoopkwaliteit in hun eigen huis met de nieuwe home entertainment projector van Optoma: de UHD550X. Ultra HD 4K-resolutie brengt inhoud tot leven met opwindend detail, kleur en contrast voor een verbluffend indrukwekkende ervaring.

Native UltraHD resolutie

Met de 8,3 miljoen pixels op het scherm voldoet de UHD550X aan de vereisten van de Consumer Technology Association (CTA) voor 4K UHD en voldoet aan de CTA High Dynamic Range (HDR) compatibele displaystandaarden. Dit garandeert scherpe, levendige beelden die meer details kunnen weergeven dan standaard HD - het repliceren van de onvergetelijke ervaring van het bijwonen van een digitale bioscoop.

Dankzij de snelle DLP-chip met XPR-technologie en geavanceerde beeldverwerking worden 8,3 miljoen pixels op het scherm geleverd zonder uitlijnproblemen, wat met name bij 4K van belang is, met vier keer zo veel pixels dan 1080p. Dit brengt ultieme details naar de huiskamer.

Klaar voor de toekomst

Voor een echt toekomstbestendige thuisprojector ondersteunt de UHD550X volledig HDCP 2.2, de laatste evolutie van kopieerbescherming, zodat gebruikers van de snelgroeiende keuze aan 4K-inhoud kunnen genieten.

Uitgerust met Optoma's Amazing Color technologie, die een verbeterd kleurenspectrum en meerdere modi en instellingen bevat om uit te kiezen, hebben gebruikers de mogelijkheid om de beste instelling voor de inhoud te kiezen. Elke modus is nauwkeurig afgestemd op het Expert Color-team van Optoma om superieure kleurenprestaties te waarborgen. De referentiemodus reproduceert nauwkeurig conform de Rec.709-standaard. Dit zorgt voor de weergave van de levensechte kleuren en precies zoals de regisseur bedoeld heeft.

Goede integratie in de huiskamer

Bij 2800 lumen produceert de UHD550X heldere beelden voor levensgroot entertainment, zelfs bij daglicht. De witte afwerking in hoogglans zorgt voor een discrete integratie in elke woonruimte.

Instellen is eenvoudig met vertical lens shift en een groot aantal aansluitmogelijkheden, zoals twee HDMI-poorten en Mobile High-Definition Link (MHL) voor compatibele telefoons en tablets. Bovendien kan de UHD550X zelfs in een slimme projector worden veranderd door een HDMI-dongle zoals de Google Chromecast aan te sluiten om populaire mediadiensten te openen en tv-programma's, films en videoclips te streamen, games te spelen en foto's te delen op de grote scherm.

UHD550X in een notendop:

  • Ultra HD 4K - 8,3 miljoen pixels detail voor groter realisme
  • Geweldige kleur - nauwkeurige Rec.709 kleuren, HDR compatibel
  • Kijk op licht - 2800 lumen en 500,000:1 contrastratio
  • Digitale connectiviteit - 2x HDMI, MHL en HDCP 2.2 ondersteuning
  • Eenvoudige opstelling en bediening - verticale lensverschuiving, 1,6x handmatige zoom
  • Geïntegreerde luidspreker voor krachtig geluid
  • USB power - om inhoud via HDMI-dongle te streamen
  • Fluisterstille projector - 25 dB (Eco mode)
De Optoma UHD550X heeft een winkel adviesprijs van € 1.999,00 en is vanaf nu verkrijgbaar
 
Resolutie 4K UHD
Lamp levensduur 15.000 uur
Gewicht 7.8kg
Contrastratio 500.000:1
Helderheid 2800 ANSI lumen
Beeldverhouding 1,39 - 2,22: 1
Lens shift Verticaal: + 15%
Schermformaten 0,67 - 7,68 m (26,45 "- 302,2") diagonaal
Ingebouwde luidsprekers 8 W
Afmetingen 498 x 331 x 141mm (wxdxh)
Connectiviteit HDMI v2.0
HDMI v1.4 + MHL
VGA
USB-A-voeding
USB-service
Audio In
Geluid uit
S / PDIF uit
12V trigger
RS232
RJ45

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina