Paradiso Home releases op DVD in februari

Paradiso Films


Paradiso Home Entertainment DVD-releases in februari

Verkrijgbaar vanaf 17 februari

FREEWAY KILLER

Korte inhoud:
CoverDit is het verhaal van seriemoordenaar William Bonin (The Freeway Killer) uit Californië. Het is december 1979. Al een paar jaar lang duiken er overal lijken op en volgens de krant is er een seriemoordenaar actief. In maart 1980 krijgt hij de naam 'Freeway Killer'. Bonin, die vrachtwagenchauffeur van beroep is, heeft slechts één goede vriend; Vernon Butt. Samen zoeken ze 's nachts de snelwegen in Californië af, op zoek naar slachtoffers. Het probleem is echter dat Bonin van geen ophouden weet.

acteurs/actrices
Scott Anthony Leet - William Bonin
Michael Rooker - Det. St. John
Dusty Sorg - Vernon Butts

Technische specificaties
Audio : Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Beeld : Widescreen 16:9 (1.78:1)
Ondertiteling : Nederlands
Extras : Trailer
Genre : Crime, Horror, Thriller
Duur : 85 min.

WITHIN THE WHIRLWIND

Korte inhoud:
CoverWITHIN THE WHIRLWIND, de nieuwste film van Marleen Gorris (regisseuse van Oscarwinnaar ANTONIA), is gebaseerd op de memoires van Eugenia Ginzburg, die tijdens Stalin’s bewind jarenlang onterecht vastzat in een Siberisch werkkamp. Emily Watson speelt Ginzburg, een docente Russische letterkunde en gehuwde moeder van twee kinderen. In 1938 wordt ze door het stalinistische Rusland van trotskisme beschuldigd en gevangengezet. Ze wordt veroordeeld tot tien jaar dwangarbeid in een werkkamp. WITHIN THE WHIRLWIND toont Eugenia’s gevecht tegen de gruwelijke omstandigheden waarin ze terecht komt, en haar doortastende wens naar gerechtigheid.

acteurs/actrices:
Emily Watson (Kruistocht in spijkerbroek, Gosford Park, Breaking the Waves)
Pam Ferris
Ben Miller
Ian Hart
Ulrich Tukur - Dr. Anton Walter

Technische specificaties
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Geluid: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1
Extra's: Trailer
Speelduur: 108 minuten
Genre : Biografie, Drama

ADAM RESURRECTED

Korte inhoud:
CoverJeff Goldblum zet een van zijn meest krachtige rollen neer als Adam Stein in deze aangrijpende, onvergetelijke film. Adam weet in de tweede wereldoorlog, gekweld en misbruikt door een hoge Nazi officier (Willem Dafoe), uit een concentratiekamp te ontkomen. De daaropvolgende 15 jaar brengt hij in een experimenteel gekkenhuis voor Holocaustslachtoffers door. Adam gebruikt zijn komische en magische talenten om bij zinnen te blijven en zijn medebewoners te entertainen. Als hij een getraumatiseerd jongetje probeert te helpen, durft hij uiteindelijk ook zelf zijn schuldgevoel en pijn onder ogen te zien.

acteurs/actrices:
Willem Dafoe - Commandant Klein
Jeff Goldblum - Adam Stein
Derek Jacobi - Dr. Nathan Gross
Ayelet Zurer - Gina Grey

Technische specificaties
Audio : Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Beeld : Widescreen 16:9 (1.78:1)
Ondertiteling : Nederlands
Extras : Trailer
Genre : Drama, Oorlog
Duur : 108 min

L'ILLISONNISTE/THE ILLUSIONIST

Korte inhoud:
CoverNa Les triplettes de Belleville heeft Sylvain Chomet opnieuw een prachtig verhaal tot leven gebracht in The Illusionist. Centraal staat een oudere illusionist die noodgedwongen stad en land afreist om een toneel te vinden voor zijn authentieke goochelkunstjes. In Schotland ontmoet hij Alice, een jong, nieuwsgierig meisje. Wanneer zij de illusionist aan het werk ziet, denkt zij dat de magie echt is en besluit hem te volgen op zijn reis. Gecharmeerd door haar kinderlijke enthousiasme ‘tovert’ de illusionist de mooiste cadeaus voor Alice tevoorschijn. Hij kan het echter niet over zijn hart verkrijgen de illusie te doorbreken door haar te vertellen dat magie niet bestaat. De prijs voor al deze toverkunst begint echter zijn ondergang te betekenen…

regisseur
Sylvain Chomet (Les triplettes de Belleville)

Technische specificaties
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)
Extra's: Trailer
Speelduur: 90 minuten
Genre : Animatie

THE FIRST MEN ON THE MOON

Korte inhoud:
Cover1969, de hele wereld houdt zijn adem in als de eerste astronouten op de maan gaan landen. De stokoude Julius Bedford vertelt echter dat zij niet de eerste waren. Hij was er al in 1909! Hij duikt terug in het verleden en vertelt zijn verhaal. Als jonge berooide zakenman ontmoet hij de briljante, maar excentrieke, wetenschapper professor Cavor. Deze heeft een ongelofelijke ontdekking gedaan die de wereld totaal zal gaan veranderen! De twee mannen bouwen een ruimteschip en beginnen aan een onvoorstelbaar spectaculair avontuur. Deze avonturenfilm (geïnspireerd op het verhaal van H.G. Wells) neemt iedereen mee op een fantastische reis door de tijd en het heelal. Een aangrijpend en prachtig verhaal!

acteurs/actrices:
Rory Kinnear
Mark Gatiss
Peter Forbes

Technische specificaties
Audio : Engels Dolby Digital 2.0
Beeld : Widescreen 16:9 (1.78:1)
Ondertiteling : Nederlands
Extras : Trailer
Genre : Science-Fiction

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina