Paramount: Tupac Resurrection e.a. op DVD

Het ware verhaal achter Tupac Shakur
Paramount releast Tupac Resurrection op DVD

Hip hop is op dit moment de meest dominerende muzieksoort in de hitlijsten. Sterren als Eminem, 50 Cent en Beyonce Knowles zijn niet meer weg te denken. In dit rijtje hoort zeker ook hiphopster en rapper Tupac Shakur thuis. Ondanks dat hij al acht jaar is overleden, staat hij nog steeds in de top 5 van bestverkopende artiest aller tijden. Zijn dood is voor velen een raadsel, er gaan geruchten dat hij zelfs nog in leven zou zijn. De naam Tupac Shakur is voor altijd verbonden aan mysterie.

Paramount Home Entertainment brengt op 23 september 2004 de documentaire Tupac Resurrection uit: Het levenswerk van Tupac Shakur, een legendarisch rapper.
Hij vertelt in deze documentaire zijn eigen verhaal. Het verhaal over het hebben van ambitie, over geweld, over geld verdienen en over liefde.

Tupac is pas 25 jaar als hij komt te overlijden aan de verwondingen van een schietpartij. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij enorm veel achtergelaten. Met name een grote schare fans. In zijn korte leven heeft hij zoveel muziek geschreven en opgenomen dat er tot op de dag van vandaag nog nieuwe albums worden uitgebracht.

Extra’s op DVD
De DVD heeft meer dan 3 uur aan extra materiaal, waaronder muziek, interviews en commentaartracks:

- Audio commentaar van Tupac’s moeder, Afeni Shakur, regisseur Lauren Lazin en Surprise Guests
- 4 deleted scenes
- Exclusieve interviews
- Malcolm X Diner Speech
- Deposition
- Over de Resurrection Soundtrack
- Muziek video’s
- In memoriam: Tupac
- Mutulu Shakur Interview
- Tupac Amaru Shakur Center for the Arts
- Trailers
- Bootleg This
- Widescreen version enchanced for 16:9 TV’s
- Dolby digital:
Engels 5.1 Surround
- Nederlandse ondertiteling

De DVD Tupac Resurrection kost in de winkel 15 euro.


Meer releases op 23 september 2004

Paramount brengt naast deze bijzondere documentaire nog meer uit dat met muziek en beroemdheden te maken heeft.

Punk’d seizoen 1:

Wat gebeurt er als de grootste sterren van dit moment een al te luxe leventje in Hollywood leiden? Of als hun bankrekening maar blijft groeien? Dan vindt Ashton Kutcher het tijd worden ze weer even met beide benen op de grond te zetten, of anders gezegd: "punk \'em down". Met behulp van zijn team van acteurs arrangeert hij nep-arrestaties en andere hinderlagen, waar de sterren maar al te hard in trappen. Wanneer ze denken dat ze echt in deep deep trouble zijn en zich helemaal hebben laten kennen, verschijnt Ashton en weten ze dat ze zijn gepunk\'d. Punk\'d is genieten van sublieme practical jokes, en leer je bovendien de ware aard van de sterren kennen.

Wuthering Heights:
De MTV hit Wuthering Heigts is de moderne versie van Emily Bronte’s tijdloze verhaal over passie, hartstocht en jaloezie. De rollen worden vertolkt door talentvolle jonge acteurs. De rockende muziek staat op een soundtrack die bij de DVD/VHS geleverd wordt.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Mark S  |  20-09-2004

Bizar en grappig tegelijk om te zien hoe sommige mensen een mythische status lijken te hebben bereikt zodra ze in het hiernamaals zijn geraakt. Sinds Elvis is ...
Lees meer >

Roberto G  |  20-09-2004

Bizar en grappig tegelijk om te zien hoe sommige mensen een mythische status lijken te hebben bereikt zodra ze in het hiernamaals zijn geraakt. Sinds Elvis is ...
Lees meer >

Mark S  |  16-09-2004

Bizar en grappig tegelijk om te zien hoe sommige mensen een mythische status lijken te hebben bereikt zodra ze in het hiernamaals zijn geraakt. Sinds Elvis is ...
Lees meer >

Sneaker  |  15-09-2004

Lijkt me een erg interessante DVD. Als ik het voor een mooi prijsje tegenkom, koop ik hem zeker. Het verhaal over Tupac's leven heeft me altijd erg geintresseer...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina