Paramount TV Series voor de maand augustus

Paramount


Paramount Home Entertainment Benelux presenteert:.

Het is weer volop genieten met de TV series van Paramount Home Entertainment Benelux. Van Showtime serie Brotherhood verschijnt alweer het laatste seizoen op dvd. Ook aan Beverly Hills 90210 komt een eind, het laatste tiende seizoen verschijnt 19 augustus op dvd. De kleintjes kunnen genieten van een nieuwe release van Go Diego Go. En voor de iets oudere doelgroep verschijnt de nieuwe titel van SpongeBob “Als je Broek maar Goed Zit”.

Brotherhood Final Season

Brotherhood</p

Deze set met 2 discs omvat alle 8 de afleveringen van het bloedstollende laatste seizoen van de door critici bejubelde serie vol explosief blauweboordendrama en schitterende acteerprestaties. Houdt Tommy zich aan zijn belofte om The Hill te verlaten? Of leiden Michaels misstappen dan toch tot hun ondergang? Houdt de familie Caffee stand ... of zijn ze uiteindelijk te ver gegaan?

Adviesprijs:               € 24,99
Speelduur:                408 minuten
Leeftijd:                     16 + geweld, grof taalgebruik
Release datum         19 augustus 2010



Beverly Hills Final Season

Het einde van een tijdperk wordt ingeluid nu de kliek van 90210 enkele ingrijpende beslissingen neemt. Relaties lopen stuk, oude vonken slaan weer over en het huwelijk waarop iedereen wacht komt er eindelijk. Neem samen met Kelly (Jennie Garth), Dylan (Luke Perry), Donna (Tori Spelling), David (Brian Austin Green), Steve (Ian Ziering), Janet (Lindsay Price), Noah (Vincent Young), Matt (Daniel Cosgrove), Gina (Vanessa Marcil) en oude en nieuwe vrienden afscheid van de serie die bepalend was voor een hele generatie. Met 25 meeslepende afleveringen op 6 discs.

Adviesprijs:               € 44,99
Speelduur:                1122 minuten
Leeftijd:                     12 + geweld
Release datum         19 augustus 2010


Go, Diego, Go: Diego bij de Kevers

Diego en Kicho worden op magische wijze zo klein als kevers om de danspartner van Benito de Kever te redden. Help hen voorbij reuze kikkers, miereneters en zelfs regen door Insectenwereld. Naast de aflevering Diego bij de Kevers bevat de dvd nog 3 afleveringen.
De kijkertjes leren al spelenderwijs Engelse woorden, geluiden herkennen en alles over schrijvertjes, witstaartherten, fluiteenden en meer!
Diego is de absolute #2 bij de jongens van 4-7 jaar. (IPM Kidwise 2010) De populariteit van Diego neemt toe!

Adviesprijs:               € 9,99
Speelduur:                97 minuten
Leeftijd:                     Alle Leeftijden
Release datum         19 augustus 2010



SpongeBob: Als je Broek maar Goed Zit

De dvd bevat 8 afleveringen met onder andere de aflevering “Als je Broek maar Goed Zit”.
De vierkante broek van SpongeBob is gekrompen en hij kan nergens een nieuwe kopen! Wordt hij zonder vierkante broek wel herkend?
Naast de 8 afleveringen bevat de dvd nog de extra aflevering van een andere populaire Nickelodeon serie: Barnyard Koeienvriend.

Adviesprijs:               € 9,99
Speelduur:                92 minuten
Leeftijd:                     Alle Leeftijden

Release datum         19 augustus 2010

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina