Philips: DVD-recording home entertainment systeem

Met de introductie van een nieuwe reeks dvd-recorders, bestaande uit vier dvd-recorders en ’s werelds eerste home entertainment-systeem met dvd-recording, speelt Philips in op de toenemende populariteit van het thuis opnemen op dvd. Alle apparaten van de reeks – de dvd-recorders DVDR70, DVDR75, DVDR77, DVDR80 en het home entertainment-systeem LX9000R – zijn gebaseerd op het dvd+rw-formaat. Hierdoor zullen de opnamen altijd de kwaliteit van het origineel behouden, hoe vaak ze ook worden afgespeeld, en kunnen ze gemakkelijk telkens weer samen met familie en vrienden worden bekeken en beluisterd. Bovendien betekent de hoge compatibiliteit van dvd+rw dat de opnamen kunnen worden weergegeven op vrijwel elke dvd-speler of pc met dvd-drive.


LX9000R is het eerste Home Entertainment-systeem met dvd-recording

De LX9000R is ’s werelds eerste geïntegreerde home entertainment-systeem waarmee dvd’s kunnen worden opgenomen en afgespeeld. Met het systeem komt Philips tegemoet aan de behoefte van een groot aantal consumenten aan een kwalitatief hoogwaardig home entertainment-systeem dat perfect past in elk modern interieur.

Het enige wat de gebruiker hoeft te doen om te genieten van het nieuwste op het gebied van audio-video home entertainment is de LX9000R aan te sluiten op zijn tv-toestel. Naast kwalitatief hoogwaardige videoweergave omvat de LX9000R een serie innovaties om een perfect geluid te leveren. De LX9000R is uitgerust met een 5.1 surround-luidsprekerpakket met een totaal uitgangsvermogen van 450 W.

De Twin SubsTM van Philips is dé oplossing voor een perfecte lage-tonenweergave. Het is een innovatief luidsprekerconcept met twee in luidsprekerkolommen ingebouwde subwoofers.

De LX9000R is vanaf oktober in Nederland verkrijgbaar en heeft een marktadviesprijs (inclusief BTW) van € 1299,-.


Dvd-recorder DVDR77 met geavanceerde digitale beeldbewerkingsfuncties
 

De meest recente uitbreiding van de serie dvd-recorders van Philips is de nieuwe DVDR77 met een zeer slank design en een hoogte van slechts 65 mm. Dit model heeft een opnamecapaciteit van 8 uur op één dvd met een sublieme beeld- en geluidsweergave, waarmee het apparaat het middelpunt vormt van een ‘high-end’-thuisbioscoopsysteem. Daarnaast biedt het apparaat geavanceerde beeldbewerkingsfuncties, waardoor de consument veel meer met zijn digitale foto’s kan doen. Met de gebruiksvriendelijke digitale beeldoverdrachtfuncties kan de consument al zijn favoriete momenten van digitale foto’s of camcorderopnamen in duurzame, kwalitatief hoogwaardige vorm opslaan op dvd-discs. Het zogeheten Media Slot van de DVDR77 accepteert geheugenkaarten van vrijwel alle digitale camera’s, zodat digitale foto’s gemakkelijk naar een dvd-disc kunnen worden overgezet.

De DVDR77 kan op unieke wijze jpeg-foto’s van digitale fotocamera’s omzetten in dvd-compatibele diashows, die dankzij de hoge compatibiliteit van de dvd+rw-technologie kunnen worden weergegeven op vrijwel alle dvd-spelers en dvd-drives in een pc. De consument heeft zodoende totale vrijheid om zowel zijn video-opnamen als zijn digitale fotoalbums te bekijken en aan anderen te laten zien. De DVDR77 heeft tevens een standaard i.LINK-interface voor een perfecte digitale camcorderaansluiting, zodat video’s rechtstreeks naar een dvd-disc kunnen worden overgezet. Het beheren van opnamen is op de DVDR77 bijzonder eenvoudig dankzij Disc Manager, waarmee elke opname vrijwel onmiddellijk kan worden gevonden. Disc Manager geeft ook de nog resterende opnamecapaciteit aan, zodat het tijdrovende handmatige zoeken definitief voorbij is.

De DVDR77 is vanaf september in Nederland verkrijgbaar en heeft een marktadviesprijs (inclusief BTW) van € 749,-.

DVDR80 met een bijzonder groot gebruiksgemak

Het topmodel in de nieuwe reeks dvd-recorders van Philips is de DVDR80, in een slank design met een hoogte van 76 mm. De DVDR80 heeft een bijzonder groot gebruiksgemak, wat betekent dat het maken van een geprogrammeerde opname op dvd even gemakkelijk is als het indrukken van een knop. Dit model heeft de ‘GUIDE Plus+’ tv-gids op het scherm, en Disc Manager die het de gebruiker gemakkelijk maakt om tv-programma’s op te nemen of bepaalde opnamen snel te vinden. De DVDR80 heeft tevens een opnamecapaciteit van maximaal 8 uur op één dvd. Het apparaat is tevens uitgerust met een i.LINK-aansluiting om beelden van een digitale camcorder rechtstreeks en met een hoge kwaliteit over te kunnen zetten naar een dvd-disc. Met de unieke ‘Sat Mouse’ kan de dvd-recorder een satellietontvanger automatisch sturen, wat het opnemen zonder toezicht gemakkelijk maakt. Al deze gebruiksmogelijkheden en nog vele meer maken de DVDR80 tot een dvd-recorder van topklasse, die een totale thuisbioscoopervaring biedt zonder de gebruikelijke complexiteit.

De DVDR80 is vanaf deze maand in Nederland verkrijgbaar en heeft een marktadviesprijs (inclusief BTW) van € 799,-.

DVDR75 en DVDR70 zijn voordelige recorders met alle benodigde faciliteiten

De nieuwe dvd-recorders DVDR75 en DVDR70 bieden de consument de mogelijkheid om op een voordelige wijze en met alle benodigde faciliteiten zijn eigen dvd’s te maken. Beide modellen hebben alle benodigde functies om de kern te vormen van een kwalitatief hoogwaardig thuisbioscoopsysteem met een uitstekende opname- en weergavekwaliteit van zowel digitale beelden als geluid op een dvd-disc. Ze garanderen tevens dezelfde compatibiliteit met vrijwel alle dvd-videospelers en dvd-pc-drives. Beide modellen bieden een perfecte digitale beeldkwaliteit, plus tweekanaals Dolby Digital-opnames voor een geluidskwaliteit die aanzienlijk beter is dan die van elke analoge videorecorder. Ze bieden digitale 5.1-surround sound van voorbespeelde dvd-videodiscs om een realistische surround-soundervaring te creëren. De DVDR75 heeft dezelfde functies als de DVDR70, plus de waardevolle extra i.LINK-functie voor rechtstreekse aansluiting van een digitale camcorder.

De DVDR75 en DVDR70 zijn op dit moment al in Nederland verkrijgbaar en hebben een marktadviesprijs (inclusief BTW) van respectievelijk € 599,- en € 549,-.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Guido van Thiel  |  13-12-2003

DVDR77 gisteren gekocht voor 649 euro bij VIDEO HIFI Centre Nijmegen!!! :D
Lees meer >

Dennis Welbergen  |  19-11-2003

De eerste generatie Phlilps DVD recorders was ook niet best. De tweede generatie was al beter maar het nog niet helemaal. Hopen dat het met deze beter gaat. ...
Lees meer >

Ronald Dassen  |  19-11-2003

Voor mij in ieder geval geen recorder meer van philips. Een paar maanden doet hij het goed, en daarna beginnen de problemen weer met disc-errors, no-disc, fo...
Lees meer >

Guido van Thiel  |  19-11-2003

Ach NEE TOCH???!!! Dan moet ik idd voor de 77 gaan! Die Guide+ interesseerde me eigenlijk toch al niet zo heel veel, maar ik dacht misschien voor de toeko...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina