Pinnacle start online video wedstrijd

PINNACLE KONDIGT EUROPESE VIDEOWEDSTRIJD AAN
Iedereen kan binnen 60 seconden een filmster worden


Pinnacle Systems lanceert vandaag Your Moment of Fame, een online videowedstrijd om Europa’s best bewerkte videoclips te vinden, met een fantastische prijs naar Hollywood voor de winnaar. De wedstrijd wordt georganiseerd door Pinnacle in samenwerking met Avid, Intel, Canon en Creative Labs, en is gemaakt om iedereen aan te moedigen - amateur of enthousiasteling – online video’s te bewerken en delen. Eenvoudige videobewerking wordt mogelijk gemaakt door een makkelijk te gebruiken, gratis online videobewerkingstool - Pinnacle Studio Online Editor – die op hetzelfde moment gelanceerd wordt.

De Your moment of fame wedstrijd wordt geheel online gehouden middels een speciaal hiervoor ontwikkelde website - www.pinnacleshare.com - toegankelijk voor iedereen in 20 Europese landen, 12 talen en loopt tot 15 januari 2007. De Europese winnaar zal gekozen worden door Europese consumenten via Internet, en hij/zij wint een geweldige reis voor twee naar Hollywood - gesponsord door Avid - inclusief vliegtickets, 6 nachten in een 4-sterren hotel, gratis huur van een Ford Mustang cabrio en twee entreekaartjes voor Universal Studios. Winnaars in de individuele landen in Europa worden gekozen door lokale juryleden en kunnen hardwareprijzen van Pinnacle, Canon en Creative Labs winnen.

www.pinnacleshare.com bevat een nieuwe, op Flash gebaseerde, Studio Online Editor, die het mogelijk maakt voor mensen die nog geen videobewerkingssoftware bezitten om hun videomateriaal snel en eenvoudig online te bewerken en hun creaties mee te laten doen met de wedstrijd. De site bevat ook “Tips en trucs” voor advies over hoe het beste uit videobewerking en video-opnames te halen.

“We zijn verheugd dat we deze unieke videowedstrijd voor Europese consumenten kunnen lanceren” zegt David Barnby, Vice President Sales en Marketing EMEA, Pinnacle Systems. “Wat het zo innovatief maakt, is dat we een online videobewerkingstool ter beschikking stellen die de noodzaak van een installatie of download elimineert.”

“Iedereen met een camcorder, digitale camera, webcam of zelfs een mobiele telefoon, kan video’s uploaden en bewerken op een PC, thuis, in een Internetcafé of op een laptop. Wij hebben een site gemaakt waar je vrienden en familie naar toe kunt sturen om te stemmen op je video’s zodat je geweldige prijzen kunt winnen of gewoon leuke herinneringen kunt delen,” voegt Barnby toe.

“We zijn verheugd dat we kunnen samenwerken met Pinnacle bij deze wedstrijd; zij hebben jaren ervaring in videobewerkingsoplossingen, die, gecombineerd met de prestaties en het gebruiksgemak van op Intel Viiv technologie gebaseerde PC’s, het beste bieden in digitaal entertainment voor consumenten.” zegt Haim Ribbi, EMEA Marketing Activation Manager bij Intel, “En dankzij deze expertise, is de stap om verder te gaan en een online videobewerkingstool te creëren er een die verzekert dat deze tool garant zal staan voor haar eenvoud en geweldige videocreaties.”

Voor diegenen die meedoen aan de wedstrijd, zijn vijf verschillende categorieën voor de deelnemende 60-seconden video’s (30MB max). Dat zijn: Reclame: word een creatieveling en maak je eigen commercial over jezelf of iets belangrijks in jouw generatie; Gebeurtenissen: maak een video over een gebeurtenis (fun, historisch of anders) die belangrijk was in je leven; Muziek: jouw kans om te laten zien wat je in huis hebt door te zingen, spelen en je eigen materiaal op te nemen; Sport: speel je eigen gedenkwaardige sportmoment na of film een geweldige move; en TV: maak je eigen show met je eigen, zelf bedachte personages.

Alle ingediende video’s op www.pinnacleshare.com worden gescreend voordat ze op de website worden geplaatst. De lokale jury in elk land zal bestaan uit professionals uit de film-, video-, televisie of entertainmentindustrie. DVD.nl is mediapartner van de Your Moment of Fame actie en zal berichten over het verloop van de competitie.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina