Prijsvraag: Win een DVD of Blu-ray Disc van Clash of the Titans!



Prijsvraag: Clash of the Titans

 

Warner Home Entertainment heeft de film “Clash of the Titans” op 18 augustus uitgebracht op DVD & Blu-ray Disc. Voor meer informatie, lees onze BD-recensie van Clash of the Titans.

Korte inhoud:
In Clash of the Titans nemen mensen het op tegen koningen en koningen tegen goden in een beslissende strijd om de macht. Maar oorlog tussen de goden onderling zou wel eens het einde van de wereld kunnen betekenen. Perseus, geboren als god maar opgegroeid als mens, slaagt er niet in zijn familie te redden uit handen van Hades, de wraakzuchtige god van de onderwereld. Perseus heeft niets meer te verliezen en werpt zich op als aanvoerder van een gevaarlijke missie om Hades te verslaan, voordat die de macht van Zeus kan overnemen en de hel op aarde losbarst. In de strijd tegen goddeloze duivels en afschrikwekkende monsters kunnen Perseus en zijn medestrijders alleen overleven als Perseus zijn goddelijke macht aanvaardt, het noodlot verslaat en het heft in eigen hand neemt.

BD Cover   logo   BD Cover

 

Warner Home Entertainment heeft een 3x een DVD en 3x een Blu-ray Disc beschikbaar gesteld voor een prijsvraag. Om kans te maken op één van deze exemplaren hoef je alleen maar onderstaande vragen te beantwoorden.

Let op: één DVD en één Blu-ray Disc van Clash of the Titans zijn exclusief gereserveerd voor Platinum Member leden. De winkans voor Platinum Member leden is daarmee een stuk groter!

Dit zijn de vragen (Tip: de antwoorden zijn ook te vinden in de recensie van Clash of the Titans):

De prijsvraag loopt tot en met 1 september.
De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van DVD.nl zijn uitgesloten van deelname.

Recente artikelen

Laatste reacties

skank  |  09-09-2010

helaas weer niks toch veel plezier ermee!
Lees meer >

Erik Onnes  |  08-09-2010

Ik wens de winnaars veel plezier met deze film.
Lees meer >

Ludo Keeris  |  07-09-2010

De winnaars van de Clash of the Titans prijsvraag zijn: Sander Kouwenberg - Nunspeet I Bloemberg - Megen Frank van de Gender - Tilburg Cindy Tackaert - Hoevene...
Lees meer >

batmaster  |  23-08-2010

die niet waagt die niet wint
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina