QuentinTarantino viert jubileum met unieke filmbox

logo

Entertainment One presenteert:


QUENTIN TARANTINO VIERT JUBILEUM MET UNIEKE FILMBOX


Tarantino XX CollectionDit jaar zit Quentin Tarantino alweer 20 jaar in het vak. Sinds hij debuteerde met Reservoir Dogs is hij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende filmmakers ter wereld. Ter gelegenheid van deze mijlpaal heeft Tarantino een exclusieve box samengesteld die de eerste 20 jaar van zijn indrukwekkende carrière illustreert. Naast zijn acht bekendste films bevat de box acht uur aan nooit eerder verschenen bonusmateriaal. De unieke extra’s bestaan o.a. uit interviews met filmcritici, sterren en andere grootheden uit de filmwereld. De box is vanaf 5 december verkrijgbaar in de Benelux.

De Tarantino XX Collection etaleert het werk van één van de meest innovatieve filmmakers van deze tijd. De box bevat de films: Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1 & 2, Reservoir Dogs, Death Proof en True Romance.

De box komt zowel uit op DVD als Blu-ray Disc. De DVD-box bevat in totaal 12 discs, inclusief 4 bonus discs, en de Blu-ray-versie bevat 10 discs, inclusief 2 bonus discs. Het bonusmateriaal bestaat naast interviews ook uit de featurette ‘Critics Corner: The Films of Quentin Tarantino’ en verschillende trailers van Django Unchained.

De prachtige verpakking van de Tarantino XX Collection is ontworpen door Ken Taylor van Mondo. De Australiër is bekend om zijn ontwerpen voor de muziekbranche en werkte o.a. voor Metallica, Pearl Jam en The Rolling Stones.  Taylor heeft het artwork samen met Tarantino ontwikkeld. Bekijk de trailer van deze unieke filmbox via YouTube.

Over Quentin Tarantino
Quentin Tarantino (27 maart 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn : Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Reservoir Dogs en het tweedelige Kill Bill. Naast het regisseren heeft Tarantino ook films geproduceerd, scenario’s geschreven en als acteur opgetreden. Hij won een Oscar voor het scenario van Pulp Fiction. Tarantino brak bij het grote publiek door met zijn regiedebuut Reservoir Dogs. Begin 2013 komt zijn nieuwste film Django Unchained uit in de Nederlandse bioscopen. Ook kondigde hij aan dat er een deel 3 komt van de succesvolle Kill Bill reeks.

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  23-11-2012

Het is niet omdat er nu plots vele vezamelboxen verschijnen van klassiekers en bekende regisseur dat hij nu ook met zo'n flut box moet komen aanhollen. Waarschi...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina