RCV: DVD releases in juni 2007

KOOPDVDRELEASES RCV ENTERTAINMENT JUNI 2007

PERFUME, The Story of a Murderer

2-Disc Special Edition Digipack

Vele mensen genoten in de bioscoop van deze prachtige verfilming van Patrick Süskinds bestseller ‘Das Parfum’. Ben Wishaw schittert als Jean-Baptiste Grenouille, die door zijn obsessie het perfecte parfum te creëren verandert in een koele vrouwenmoordenaar. Naast Ben Wishaw vertolken ook Dustin Hoffman en Alan Rickman belangrijke rollen in deze thriller. Beleef het verhaal van Grenouille mee en laat je overmeesteren door de fantastische wereld, die Süskind heeft gecreëerd!

Geboren in pure armoede op de stinkende vismarkt van Parijs ontwikkelt onze jonge hoofdpersoon een superieur reukvermogen. Mede hierdoor belandt hij in het Zuid-Franse Grasse, nadat hij in Parijs van de beroemde parfumeur Baldini de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Grenouille ontdekt dat het meest onweerstaanbare aroma gevormd wordt door de geur van jonge vrouwen. In zijn drang zijn eigen perfecte parfum te ontwikkelen en de hand te leggen op dat ultieme ingrediënt, gaat hij voorbij aan alles wat toegestaan is tot er niets meer aan realiteitszin overblijft!

Regie:
Tom Tykwer (Lola Rennt, Heaven) 

Cast:
Ben Wishaw (Enduring Love, Layer Cake)
Dustin Hoffman (Rainman, Runaway Jury)
Alan Rickman (Harry Potter 1 t/m 5)

Beeld:
- Breedbeeld
- Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid:
- Engels DTS 5.1
- Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Specs:
- Genre: thriller
- Speelduur: totaal ca. 143 minuten

De Extra’s
-Interviews met cast & crew
-De zoektocht naar de locaties
-Geur visualisatie
-Het werk van ‘the director of photography’
-De nasynchronisatie
-Geluidsmixage

Vanaf 13 juni is Perfume verkrijgbaar op DVD als schitterende 2-Disc Special Edition.


TEXAS CHAINSAW MASSACRE, THE BEGINNING

The Texas Chainsaw Massacre shockeerde in 1974 wereldwijd het bioscooppubliek. De film, gebaseerd op een aantal ware gebeurtenissen, wordt gezien als een van de beste horrorthrillers aller tijden. De prequel vertelt eindelijk het verhaal over het ontstaan van de meest tot de verbeelding sprekende vertegenwoordigers van het kwaad: Leatherface.

Dean en Eric stappen met hun vriendinnen Chrissie en Bailey in de auto voor een road trip. De lol is snel voorbij als ze crashen met biker Alex. Chrissie, door het ongeluk uit de auto geslingerd, ziet vanuit de bosjes hoe de toegesnelde sheriff de gewonde Alex in koelen bloede vermoordt en de anderen in zijn patrouillewagen vast zet. Het gevangen drietal wordt overgeleverd aan de grillen van de extreem brute familie van de sheriff. Deze familie leert hun zoontje, Leatherface, net de vele toepassingen van de kettingzaag. Chrissie zou de enige redding kunnen zijn ...

Regie:
Jonathan Liebesman (Darkness Falls)

Cast:
Jordana Brewster (The Faculty, The Fast and the Furious, Annapolis)
Matthew Bomer (TV: CSI: Las Vegas, Dawson's Creek, The O.C.)
Diora Baird (Batman Returns, Any Given Sunday, The Texas Chainsaw Massacre)

Beeld:
- Breedbeeld
- Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid:
- Engels Dolby Digital 5.1
- Engels DTS-ES 6.1
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Specs:
- Genre: horror/thriller
- Speelduur: ca. 79 minuten

Extras:
- Hoofdstukindeling
- Trailers
- Commentaar van director Jonathan Liebesman, producer Brad Fuller en producer Andrew Form
 

Te koop vanaf 5 juni


TENACIOUS D IN THE PICK OF DESTINY

Het niet al te serieuze rockduo Jack Black en Kyle Gass vertelt in deze hilarische comedy eindelijk hoe Tenacious D de zelfbenoemde beste band op aarde werd. Naast JB en KG spelen sterren als Tim Robbins, Ben Stiller en Meat Loaf bizarre bijrollen in de film.

Tijdens een wandeling over de boulevard van Venice Beach hoort de naïeve JB (Jack Black) het gitaarspel van KG (Kyle Gass) en is spontaan verliefd. Niet op Kyle maar wel op zijn muzikale talent. Het duurt niet lang voor ze het erover eens zijn dat ze samen de beste rockband van de hele wereld vormen… en Tenacious D is geboren! Maar de grootste band aller tijden worden blijkt maar weer eens gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om het geluk een handje te helpen besluiten ze iets te gaan stelen wat al hun gebeden in een klap kan verhoren. En dat ‘iets’ is niets minder dan een magisch plectrum – the Pick of Destiny die talloze bands tot grote hoogten bracht – dat in een rock and roll museum op bijna 500 kilometer afstand ligt…

Regie:
Liam Lynch (Jesus Is Magic, Fake Movies, Up Late With Liam, Tenacious D: The Complete Masterworks)

Cast:
Jack Black (The School Of Rock, King Kong, Shallow Hal, Orange County, High Fidelity)
Kyle Gass (Shallow Hal, Evolution, Elf, Cradle Will Rock)
Ben Stiller (Mean Girls, Deuce Bigalow: Male Gigolo, Mr. Woodcock)

Beeld:
- Breedbeeld
Geluid:
- Engels DTS ES 6.1
- Engels Dolby Digital 5.1
- Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
- Engels (optioneel aan/uit
Specs:
- Genre: komedie
- Speelduur: ca. 97 minuten

De Extra’s
Geanimeerd selectiemenu; Hoofdstukindeling; Trailers; Veel Verwijderde Scènes; Commentaar van Jack Black en Kyle Gass; Commentaar van Director Liam Fynch; Making of van de Film; Making of van de Muziekclip; Muziekclip; Bioscooptrailer; Teasertrailer; Special: In de studio; Special: Jump to a Song

Te koop vanaf 13 juni


FINAL DESTINATION THRILL-OGY BOX

De complete Final Destination Trilogie is nu verzameld in deze prachtige box!

Final Destination

Scholier Alex zit met zijn klas in een Boeing 747 te wachten op de start. Ineens voorziet Alex dat het toestel zal ontploffen. Hij raakt in paniek en wordt met een paar medeleerlingen en hun lerares het vliegtuig uitgezet. Enkele ogenblikken later zien ze vanaf de grond ‘hun’ toestel opstijgen en veranderen in een vuurbal. Kort daarna sterft één van de overlevenden. Als daarna de volgende omkomt, begint Alex een angstaanjagend vermoeden te krijgen. Stel nou dat het de bedoeling was dat ze allemaal een gruwelijke dood zouden sterven. Dat de Dood hen alsnog komt halen. Dat er niets tegen te doen is. Of kun je de Dood te slim af zijn? Een verrassende, beklemmende thriller, met de heftigste vliegtuigramp ooit gefilmd.

Final Destination 2

Kimberly krijgt een onheilspellend visioen terwijl ze met haar vrienden op de snelweg rijdt. Een boomstam die op de weg valt, brengt een kettingreactie teweeg waarbij tientallen mensen gruwelijk aan hun eind komen. Ze blokkeert de weg en ziet het weerzinwekkende ongeluk inderdaad gebeuren. Ze heeft het leven gered van alle automobilisten achter haar. Helaas laat de Dood zich niet zo makkelijk aftroeven. Haar vrienden zijn de eersten die voor haar ogen te pletter worden gereden. Ze weet het nu zeker. Iedereen die de snelweg levend heeft verlaten, staat op het onheilspellende wenslijstje van de Dood. Eén voor één worden ze te grazen genomen. Ze moeten doen wat de overlevenden van de vliegtuigramp in FINAL DESTINATION niet lukte: in leven blijven.

Final Destination 3

Wendy ziet in haar gedachten een gruwelijk ongeluk en waarschuwt haar vrienden. Haar onvoorstelbare visioen wordt werkelijkheid... de volgende supersnelle achtbaanwagen vertrekt, de snelheid neemt toe, de wagen schiet uit de rails en stort de afgrond in. Wendy en haar overgebleven vrienden lijken aan de Dood ontsnapt te zijn, maar als één van de overlevenden daarna toch onverwachts sterft, begint een race tegen de klok... deze verschrikkelijke kettingreactie van dubieuze dodelijke ongelukken moet gestopt worden, willen zij overleven. Of zijn ze kansloos en is de Dood hen toch te slim af!

Te koop vanaf 27 juni


THE TREATMENT

Deze jonge leraar zal het nooit ver schoppen; Jake Singer (Chris Eigeman) spreekt niet met zijn vader, is verlaten door zijn vriendin en een emotioneel wrak sinds de dood van zijn moeder. Hij is voorbestemd tot een leven van middelmatigheid. Maar als hij hulp zoekt bij therapeut Morales, verandert zijn leven snel. Hij ontmoet de mondaine Allegra (Famke Janssen): bloedmooi, interessant, rijk en vooral gek op hem… Zijn wereld staat op z’n kop en hij moet het maar weer op orde zien te krijgen voor er echt ongelukken gebeuren...

Beeld:
- Breedbeeld
- Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid:
- Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Specs:
- Genre: romantische komedie
- Speelduur: ca. 90 minuten

Extras:
- Hoofdstukindeling
- Trailers
 

Te koop vanaf 13 juni


JOE CARTOON DVD BOX

Joe Cartoon is het meesterbrein achter de site www.JoeCartoon.com waar hij al jaren de meest ‘twisted’ animaties plaatst. Zijn creaties zijn over de hele wereld bekend en nu, verdeeld over 3 DVD’s, verzameld in deze box!

Joe Cartoon Proudly Presents: Interactive

Miljoenen mensen hebben zich krom gelachen achter hun PC om deze filmpjes en nu zijn ze dan eindelijk verzameld op DVD: Joe Cartoon proudly presents Interactive. Een hele DVD vol met de meest smakeloze, gewelddadige en foute animaties die ooit in je mailbox zijn beland. En volledig interactief door middel van de geweldige Klik en Kaboem-techniek. Nu kun je op je eigen televisie genieten van onder andere frog in blender en gerbil in lightsocket en ze door middel van je eigen afstandsbediening laten doen wat jij wil!

Joe Cartoon Proudly Presents: Origins

Joe Cartoon proudly presents Origins: een hele DVD vol met het vroege werk van Joe Cartoon! De vraag is: Waar is het misgegaan met onze Joe? Op deze DVD vind je misschien het antwoord. Stuk voor stuk hilarische korte animaties over de meest uiteenlopende onderwerpen, maar allemaal verbonden door de verwrongen humor van Joe Cartoon!

Joe Cartoon Proudly Presents: Thuh Greenfields

Thuh Greenfields is het meest gestoorde stel dat je ooit hebt gezien. Na jarenlang hun avonturen beleefd te hebben op internet kun je nu eindelijk genieten van Gertrude en Jebediah op DVD! 15 compleet idiote afleveringen van het wiet verbouwende, beeldende kunst makende koppel en hun marmot! Zet je schrap en laat je overdonderen door Thuh Greenfields.

Te koop vanaf 27 juni


Uit de ‘Legends’-Catalogus van CMG verschijnen in juni de volgende klassiekers bij RCV op DVD, alle voor het eerst volledig in kleur en digitaal geremastered!

THE THREE STOOGES COMEDY CLASSIC 4 DVD BOX

Vier DVD’s vol met hilarische korte films en sketches van dit legendarische komische trio. Nu samengebracht in deze unieke verzamelbox. De box bevat:

- Swing Parade

- In Color

- Greatest Routines

- Extreme Rarities

Te koop vanaf 27 juni


SHERLOCK HOLMES CLASSIC COLLECTION 4 DVD BOX

Vier spannende Sherlock Holmes-verhalen verzameld in een box:

Prelude to Murder

Op een veiling worden drie identieke muziekdoosjes aangeboden. Julian ‘Stinky’ Emory, een vriend van dr. Watson, is één van de kopers. Als hij op bezoek gaat bij Watson, vertelt hij Holmes over de vreemde diefstal van een muziekdoosje, dat lijkt op het doosje dat hij op de veiling heeft gekocht. Vreemd omdat hij ca. 5.000 van deze kostbare exemplaren heeft staan, maar die zijn door de dieven ongemoeid gelaten… Dan wordt hij vermoord en het doosje dat hij op de veiling heeft gekocht blijkt gestolen. Holmes onderzoekt de zaak.

The Woman in Green

De hulp van Sherlock Holmes wordt ingeroepen als er in de straten van Londen een reeks jonge vrouwen wordt vermoord. Holmes’ onderzoek leidt naar de ‘Hypnose-club’ van ‘de vrouw in het groen’. Onder hypnose ontmoet hij zijn oude tegenstander Moriarty, die hem beveelt een afscheidsbrief te schrijven en zich vervolgens over de balustrade te werpen…

Terror by Night

Sherlock Holmes wordt door Roland Carstairs gevraagd om de diefstal van een dure diamant, eigendom van de moeder van Carstairs, te voorkomen. Omdat Holmes vermoedt dat de diamant gestolen gaat worden tijdens een treinreis van Londen naar Edinburgh, verwisselt hij de diamant met een replica. Problemen ontstaan echter als Carstairs tijdens de bewuste treinreis wordt vermoord.

Secret Weapon

Sherlock Holmes slaagt er in de Zwitserse uitvinder van een wapengeleidesysteem onder de neus van de nazi’s naar Engeland te smokkelen. Daar wacht hem echter een andere, veel gevaarlijkere tegenstander...

Regie:
Roy William Neill (meerdere Sherlock Holmes films)

Cast:
Basil Rathbone (the Magic Sword, Sherlock Holmes)
Nigel Bruce (Treasure Island, Sherlock Holmes)

- Speelduur: ca. 270 minuten
- Nederlands ondertiteld
- Geschikt voor alle beeldformaten
- Full Frame

Te koop vanaf 13 juni


THE OUTLAW

De beruchtste film van de vorige eeuw. Vijf jaar lang verboden. Bioscoopeigenaren die hem draaiden werden gearresteerd.

Deze mythische western vertelt met betoverend mooie beelden het zinderende verhaal van Doc Holiday en gangster Billy the Kid. Hun haastige vlucht voor de sterke arm van de wet, hun explosieve vuurgevechten, en hun fatale strijd om… een vrouw.

Vijf jaar lang voerde regisseur/producent Howard Hughes, de excentrieke miljardair, een bittere strijd met censuurcomité om deze film te mogen uitbrengen. Dit is uitgebreid te zien in Martin Scorcese’s The Aviator, met Leonardo DiCaprio als Hughes. Strijdpunt: het diepe decolleté van de 22-jarige ster van de film: Jane Russell. Zie nu zelf waar alle controverse om te doen was...

Regie:
Howard Hughes (Hells Angels)

Cast:
Jane Russell (Johnny Reno, Foxfire)
Jack Buetel (The Half-breed, Mustang)
Walter Huston (Yankee Doodle Dandy, The Tunnel)

Beeld:
- Full frame
- Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid:
- Engels Mono
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Specs:
- Genre: western
- Speelduur: ca. 77 minuten

Extras:
- Hoofdstukindeling
- Trailers

Te koop vanaf 27 juni

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  13-06-2007

Zeker: - Perfume Interesse in: - Texas Chainsaw Massacre, The Beginning - Tenacious D in the Pick of Destiny - The Treatment - Final Destination Thril...
Lees meer >

Kasper P.  |  12-06-2007

Ik heb TTCM : the beginning gekocht. Heeft wel een menu en het beeld is echt strak maar waarom kunnen ze nou niet gewoon de UK versie hier uitbrengen ? Is toch ...
Lees meer >

Hugo R  |  12-06-2007

Perfume schaf ik wel een keertje aan als de prijs wat zakt.
Lees meer >

Jeroen D  |  12-06-2007

Ik heb TTCM : the beginning gekocht. Heeft wel een menu en het beeld is echt strak maar waarom kunnen ze nou niet gewoon de UK versie hier uitbrengen ? Is toch ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina