RCV: DVD releases in mei 2008

Koop DVD releases RCV Entertainment - mei 2008.

EASTERN PROMISES
2-Disc Special Edition Digipack

In de nieuwe thriller van de beroemde regisseur David Cronenberg speelt Viggo Mortensen wederom een intrigerende hoofdrol. In de grimmige wereld van de Russische maffia in Londen ontmoet hij een verpleegster die de dood van een jonge prostituee met zijn werkgever in verband dreigt te brengen. Eastern Promises werd onder andere genomineerd voor een Oscar en drie Golden Globes.

Nadat een tienermeisje in het ziekenhuis overlijdt terwijl ze bevalt van een gezonde baby, ontdekt verpleegster Anna (Naomi Watts) een Russisch geschreven dagboek in haar tasje. In een poging te achterhalen wie de nabestaanden zijn klopt ze aan bij het Oost-Europese restaurant Trans-siberia van Semyon (Armin Mueller-Stahl). Semyon biedt aan het dagboek voor haar te vertalen, maar heeft daar als lid van de beruchte Vory V Zakone maffiaclan zo zijn eigen redenen voor.

De zoon van Semyon, de flamboyante macho Kirill (Vincent Cassel), kan door zijn roekeloze gedrag niet zonder de hulp van zijn vriend en chauffeur Nikolai Luzhin (Viggo Mortensen). Dat blijft niet onopgemerkt door Semyon, die Nikolai promoveert tot volwaardig lid van de maffiaclan. Toch kan de keiharde Nikolai de opdracht Anna en haar bemoeizuchtige Russische oom uit de weg te ruimen niet voltooien. Is het zijn zwak voor de kwetsbare verpleegster of speelt er meer?

De Extra’s
-Secrets and Stories
-Marked for Life
-Interviews met cast & crew
-B-roll (opnames op de set)
-Photogallery

Vanaf 14 mei is Eastern Promises verkrijgbaar op DVD als schitterende 2-Disc Special Edition.


RUN FATBOY RUN

Dennis (Simon Pegg) heeft het goed verprutst in z’n leven. Zes jaar geleden liet hij zijn hoogzwangere verloofde in de steek voor het altaar en sinds die tijd heeft hij spijt als haren op z’n hoofd. Hij houdt vreselijk veel van zijn zoontje Jake en het liefst zou hij samen met Libby (Thandie Newton) alsnog een echt gezin vormen. Maar Libby is inmiddels als een blok gevallen voor de vreselijk gladde Whit (Henk Azaria). Dan bedenkt Dennis het perfecte plan! Om Libby te bewijzen dat hij van haar houdt en ECHT is veranderd, besluit hij net als Whit de marathon van Londen te gaan lopen. Maar hoe kom je als dikke, rokende en drinkende man zo snel mogelijk in vorm? En kan hij Libby’s hart alsnog veroveren? Geregisseerd door David Schwimmer.

Te koop vanaf 1 mei

Regie:
David Schwimmer (episodes 'Friends' en 'Joey')

Cast:
Simon Pegg (Shaun of the Dead, M:i:III, Hot Fuzz)
Hank Azaria (America's Sweethearts, Along Came Polly, The Simpsons)
Thandie Newton (Mission: Impossible II, Crash,The Pursuit of Happyness)

Lengte: 95 min.


BALLS OF FURY

Op een tropisch eiland, ergens in de Stille Oceaan organiseert Feng (Christopher Walken), een crimineel meesterbrein, een dodelijk toernooi. Alleen de allerbeste strijders in de wereld krijgen een uitnodiging om mee te doen aan dit ondergrondse spektakel, om te kijken wie de allerbeste is in….. pingpong?!?! Als de FBI besluit dat het genoeg is geweest, komen ze terecht bij Randy Daytona (Dan Fogler). Ooit was hij Amerika’s hoop in bange pingpongdagen, maar de laatste jaren slijt hij als entertainer in een hele slechte Las Vegas-show. Getraind door pingpongmeester Wong (James Hong) en de babe Maggie (Maggie Q), is Randy de enige man die Feng kan stoppen. Maar lukt dat hem zonder in zeven sloten tegelijk te lopen?

Te koop vanaf 14 mei

Regie:
Ben Garant (writer The Pacifier, Night at the Museum. director 'Reno 911')

Cast:
Christopher Walken (Sleepy Hollow, Catch Me If You Can, Domino)
Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story, The Jungle Book, Nomad)
David Koechner ()

Lengte: 90 min.


ASYLUM

Als Madison (Sarah Roemer) op de universiteit arriveert gaat er een wereld voor haar open. Eindelijk vrij van huis, waar een duister verleden haar achtervolgde. Samen met een groep eerstejaars trekt ze in één van de oudste gebouwen op de campus. Een gebouw met een heel luguber verleden… Als de groep na een avond drinken op onderzoek uitgaat komen ze tot een vreselijke ontdekking: het gebouw was vroeger een inrichting. Een inrichting waar Dr. Burke met ijzeren hand regeerde en er bloederige behandelmethodes op nahield. En Dr. Burke is nog altijd op zoek naar nieuwe patiënten, die hij op zijn eigen lugubere manier kan helpen… Lukt het Madison en haar vrienden om te ontsnappen, voordat ze onder ‘behandeling’ komen?

Te koop vanaf 29 mei

Regie:
David R. Ellis (Snakes on a Plane, Final Destination 2)

Cast:
Sarah Roemer (The Grudge 2, Disturbia)
Travis van Winkle (Accepted, Dorm Daze 2)
Cody Kasch (Desperate Housewives (TV))

Lengte: 93 min.


D-WAR (Dragon Wars)

Ethan (Jason Behr) is een journalist in Los Angeles. Als jongetje kreeg hij van een vreemde oude man een amulet. Met dat amulet zou hij de aarde kunnen beschermen tegen monsterlijke reptielen. Als hij op een dag tijdens een opdracht sporen tegen komt van gigantische fossielen, weet hij dat de man toch de waarheid sprak. Samen met zijn cameraman Bruce (Craig Robinson) gaat hij op zoek naar een jonge vrouw, die de sleutel zou zijn tot dit mysterie. Hij had alleen geen rekening gehouden met zijn tegenstander… Een tegenstander die niet zal stoppen voor hij zijn doel bereikt, die de beschikking heeft over een reusachtig leger... en er niet voor terugdeinst om heel Los Angeles in puin te leggen. Lukt het Ethan om de wereld te beschermen tegen deze niets ontziende vijand?

Te koop vanaf 1 mei

Regie:
Hyung-rae Shim

Cast:
Jason Behr
Amanda Brooks
Robert Forster 

Lengte: 90 min.


LUCKY LUKE DVD BOX

Een unieke collectie met maar liefst 52 afleveringen verdeeld over 17 dvd’s. De held, ‘poor lonesome cowboy’ Lucky Luke, beleeft spannende avonturen in het Wilde Westen. Zijn grootste kameraad is Jolly Jumper, het slimste paard van de prairie. Lucky Luke trekt met succes te n strijde tegen misdaad en onrecht. Zijn belangrijkste tegenstanders zijn de Daltons; vier in en in slechte, en niet al te slimme broers.

Te koop vanaf 1 mei


BOOT CAMP

Overal ter wereld zijn honderden opvoedkampen. Ze worden geen van allen in de gaten gehouden door de overheid. De meeste bereiken op een respectabele manier hun doel. Maar sommigen zijn de hel op aarde…

Sophie (Mila Kunis) is volledig losgeslagen. Ze is totaal onhandelbaar en schopt overal tegenaan. Haar ouders hebben het helemaal met haar gehad. Nadat ze op een avond compleet uit haar plaat is gegaan op een feestje van haar ouders, wordt ze thuis ontvoerd door een groep mannen. De volgende dag wordt ze wakker op een boot richting haar grootste nachtmerrie… Sophie komt terecht in ‘Camp Serenity’, een opvoedkamp geleid door de sadistische dokter Hail (Peter Stormare). Hail zet zijn ‘gasten’ op een dieet van marteling, eenzame opsluiting en psychische mishandeling. En er zijn maar twee manieren om weg te komen uit ‘Camp Serenity’: Als een volledig ander mens… of in een doodskist.

Te koop vanaf 14 mei

Recente artikelen

Laatste reacties

Tim k  |  31-03-2008

Eastern Promises ziet er goed uit.
Lees meer >

hstadman  |  29-03-2008

Weet iemand of die lucky luke box compleet is of mist er weer wat aan afleveringen?! Edit; dit zijn dus niet de oude serie films.....
Lees meer >

TheGodfather  |  28-03-2008

Wellicht komt Eastern Promises er wel in. Ziet er uit als een goede release
Lees meer >

Brian2  |  28-03-2008

Zou RCV (en A-film, etc.) binnenkort ook met Blu-ray komen? Nu de oorlog voorbij is lijkt het me niet meer nodig om er nog mee te wachten.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina