Releases in mei via Universal op DVD en Blu-ray Disc

Verkrijgbaar in mei op DVD en Blu-ray Disc

RACE NAAR DE MAAN (CAPTURE THE FLAG)

Vanaf 18 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Race naar de Maan DVD & Blu rayRace naar de Maan is het nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing (Sander Slingerland) gaat samen met zijn opa (Frits Lambrechts), zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan. Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vrienden in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vriendin in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van Charly Luske, Tim Knol, Frits Lambrechts, Peggy Vrijens, Sipke Jan Bousema, Sander Slingerland, Tara Hetharia.

Genre: Avontuur, Animatie, Comedy
Regie: Enrique Gato

Specifcaties DVD:
Speelduur: 90′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels, Nederlands, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands

Specificaties BD:
Speelduur: 94′
Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p
Geluid: Engels Dolby Atmos, Engels, Frans, Nederlands Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans, Duits

 

KINDERGARTEN COP 2

Vanaf 25 mei verkrijgbaar op DVD

Kindergarten Cop 2 DVDKindergarten Cop 2 is een Amerikaanse komedie met Dolph Lundgren (The Expendables, Rocky IV) en geregisseerd door Don Michael Paul (The Island, Half Past Dead). Het is een vervolg op de Kindergarten Cop uit 1990 met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De film gaat over politieagent Reed (Dolph Lundgren) die undercover gaat als leraar in de kleuterklas om een verdwenen USB stick van het getuigenbeschermingsprogramma. Zijn sidekick agent Sanders (Bill Bellamy) is er om hem te helpen met deze bijzondere missie. De taaiste agent van de FBI staat voor de moeilijkste missie ooit, wanneer hij undercover gaat op een progressieve kleuterschool om gestolen informatie terug te vinden. Kindergarten Cop 2 is een actie-comedy voor de hele familie!

Genre: Actie, Comedy
Regie: Don Michael Paul
Cast: Dolph Lundgren, Bill Bellamy

Specifcaties DVD:
Speelduur: 96′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

Ook verkrijgbaar is een boxset met daarin Kindergarten Cop 1 en 2.

Kindergarten Cop 1 & 2 DVD

 

UNDER THE DOME – SEIZOEN 3

Vanaf 18 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Under the Dome Seizoen 3 DVD & Blu rayUnder The Dome, gebaseerd op de bestseller van Stephen King, vertelt het verhaal over een Amerikaans dorpje dat plotseling wordt afgesloten van de buitenwereld door een enorme mysterieuze koepel. Paniek breekt uit en ontsnappen blijkt onmogelijk... Wanneer militairen een oplossing proberen te vinden en het gebied aan de buitenkant van de koepel omsingelen, gaan sommige inwoners zelf op onderzoek uit. Ook in dit seizoen zien we Dale ‘Barbie’ Barbara (Mike Vogel), Julia Shumway (Rachelle Lefevre), James ‘Junior’ Rennie (Alexander Koch) en Joe McAlister (Colin Ford). Dit derde en laatste seizoen van Under the Dome blijft spannend tot de allerlaatste aflevering.

In seizoen 3 van Under the Dome wordt de lijn tussen vriend en vijand nog waziger. Na een schokkende belevenis in de tunnels onder Chester’s Mill proberen de inwoners nu weer gewoon door te gaan met hun leven. De komst van een opportunistisch bedrijf en een nieuwe bewoner wijzen erop dat het niet makkelijk zal zijn. Het doel van de Dome wordt langzaamaan duidelijk en het lijkt er op dat niet iedereen er levend onder vandaan zal komen.

Genre: Drama, Horror, Mysterie
Cast: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Natalie Martinez, Dean Norris

Specifcaties DVD:
Speelduur: 510′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

Specificaties BD:
Speelduur: 510′
Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p
Geluid: Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

Distributeur: Universal Pictures Benelux.

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  10-05-2016

Of Universal doet de distributie voor EIC, beetje onduidelijk. Er staan wel meerdere talen en ondertitels op, heb er hier een paar in de videotheek staan. Denk...
Lees meer >

peptalk  |  10-05-2016

EIC brengt sinds kort de universal dvd's uit. zoals The Thousand Saints, Cop Car, enz... Heel vreemd. Wel nergens in de winkel te bespeuren... Of Universal doe...
Lees meer >

WaymannDirector  |  10-05-2016

EIC brengt sinds kort de universal dvd's uit. zoals The Thousand Saints, Cop Car, enz... Heel vreemd. Wel nergens in de winkel te bespeuren...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina